Saturday , November 1 2014
Home / Gossip Panas / Lelaki misteri ganggu Liyana Jasmay ditangkap

Lelaki misteri ganggu Liyana Jasmay ditangkap

Seorang lelaki misteri yang dikatakan merupakan peminat fanatik Liyana Jasmay telah ditangkap kerana mengganggu privasi pelakon tersebut dengan sering berlegar-legar di depan rumah termasuk membawa hadiah tuala wanita kepada pelakon tersebut.

Menurut Liyana, gangguan itu bukan kali pertama tetapi sebaliknye sudah enam kali sejak November tahun 2011. Lelaki yang berusia sekitar 20-an itu sering membawa hadiah berlainan kepada Liyana seperti baju-T, kasut, minyak wangi, cakera padat, minyak wangi dan tuala wanita.

Pihak polis telah memberkas lelaki itu di hadapan rumah Liyana sekitar jam 11.40 malam, kelmarin. Keluarga Liyana telah membuat laporan polis selepas melihat gelagat yang mencurigakan lelaki tersebut melalui rakaman kamera litar tertutup.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

11 comments

  1. susah bila jadi popular ni.. baik jadi diri sendiri macam aku ni..

  2. rozita che man

    tahniah.. stalker ni bahaya klau biar lame2

  3. xlawa pn ade panatik ke? aiiyaa

  4. bgus la kna tngkap.

  5. Susah juga klu jadi selebriti ni kan.
    Wlu apa2 pun nasibla lelaki tu kena tgkp.
    jgn dah lepas dia buat ape2,dah la

  6. hahahahaha kesian…..

  7. Audrey Hepburn

    kawan aku bukan selebriti pun penah ada stalker. stalker tu siap beli prepaid number beberapa kali menyamar jadi macam2 orang dgn harapan boleh couple dgn kawan aku bila dia tackle kawan aku dgn sms je. kawan aku lagi bijak, dia ada org dalam kat celcom n maxis, so org dalam ni tolong la kasikan details, then kawan aku ada kawan sebagai ASP kat IPKL, ASP ni call stalker tu n kasitau details yg kawan aku dpt dr org dalam maxis n celcom. sejak tu, stalker tu terus tak ganggu.

  8. untungla kwn u tu ramai kwn……sigh

  9. markonah tonggeng

    liyana jasmay gediks!!!!!!!

  10. mcm citer 3 janji.. tapi versi terbalik.. :p

counter statistics