Friday , September 30 2016
Home / Lain-Lain / Lembu dilepaskan hidup-hidup, kitaran semulajadi konon

Lembu dilepaskan hidup-hidup, kitaran semulajadi konon

Orang-orang belah atas kita ni kadang-kadang punyai sifat yang pelik yang mungkin tidak terfikir oleh bangsa kita sendiri. Ape kejadahnya bagi harimau makan lembu hidup-hidup. Kalau ya pun hendak nampak seperti nature wild life, tak payah lah kurung harimau-harimau tersebut di dalam taman mereka. Hantar sahaja beruk-beruk di dalam bas tu masuk dalam hutan. Baru betul-betul nampak wild life. Lagi best kalau gajah tendang bas mereka, lepas itu semua beruk dalam tu mati kena pijak.

Lagi gambar-gambar beruk menonton lembu dibaham sekalian harimau dibawah.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

10 comments

  1. kejamnye. kitaran semulajadi klu harimau tu sendri yg hunt kat hutan luas, ni siap bg lai… aniaya tol

  2. Aku Plg benci sgt3 dengan bangsa yang suka mendera n menyeksa binatang, antaranya omputih, China, Japan, Thailand and etc… Nanti kat akhirat taulah….

  3. fuyyooo…that's cool man…

  4. idea bengong…lembu jd mngsa keadaan manusia bengong…

  5. respect budaya orang cina ok??? budaya jgn dipertikaikn..

  6. time hari raya korban… binatang korban jadi mangsa manusia bengong.. betul ker? show some respect to the other culture

  7. Tahun Harimau, lembu dikorbankan tapi kalau tahun naga, apa agaknya binatang yang perlu dikorbankan….?Dan bolehke….kita menyaksikan naga itu makan binatang tersebut??????

  8. boleh.bagi org cina , kami percaya… bagi yg bukan cina, hormati …hendaklah bertolak ansur…

  9. gila…betul.. kepercayaan apa ka ini…

counter statistics