Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / Linda Jasmine queen control?

Linda Jasmine queen control?

Salam uols! Burpp! Kenyang pulak baru lepas makan ni kan. Uols baca tak news semalam? Ala dalam Harian Metro bahagian Soseh-soseh tuu pasal sang isteri larang suami berlakon. Kalau tak bace ni nak nge’paste’ sket untuk di baca uols.

Khabarnya, isteri kepada artis lelaki ini ‘queen control’ (QC). Lebih parah, isterinya juga cemburu buta sehingga tidak membenarkan artis lelaki itu keluar mencari rezeki. Si isteri nampaknya lebih rela melihat sang suami duduk di rumah menjaga anak mereka yang masih kecil.

Penulis mula-mula macam was-was siapa’lah artis lelaki yang kena buli dengan isterinya sampaikan bakat yang terserlah hebat itu terpaksa disimpan gara-gara tidak dibenarkan berlakon ni kan. nge’paste’ sket lagi.

Tambah mengejutkan SS, pengumuman untuk bersara yang pernah dibuat artis lelaki itu juga disebabkan desakan si isteri, bukan datang dari hatinya yang utuh mencintai bidang seni. Ish! entah apalah yang dia hendak cemburu sangat. Hendak kata tidak cantik, dia meletup hingga membuat ramai mata lelaki berpaling padanya. Sepatutnya artis lelaki itu yang takut isterinya yang cantik itu keluar bekerja tetapi ini terbalik.

Nak kata Rozita yang umum bersara dari berlakon takkan Rozita sang payudara pulak kan, dia tu kan perempuan. Kalau tak silap penulis, Que Haidar kan artis yang baru-baru ini mengumumkan bahawa dia nak bersara dari dunia seni untuk menguruskan perniagaan, betul tak? Betul la uols! Kalau betul la artis yang dimaksudkan tu Que Haidar, cian dia kan uols yela dengar kata sampai nak balik kampung halaman pun tak lepas. Cian family dekat kampung tu nak tengok cucu mereka tak kesampaian. Uhuk! Uhuk!

ps: Kalau bukan Que Haidar, penulis mintak mahap la yek!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

5 comments

  1. minat kat bakat Que.Dia outstanding..Sayang klu bakat itu dikuburkan disbbkan hal remeh seperti ini.Org2 creative selalu akan memberontak jika naluri creative nya disekat.Isterinya seorg penari,takkan dia tak memahami.

  2. kalau lah btol que yg dimaksudkan sedih lah

  3. klu dh sanggup pilih pasangn hidup yg jauh lbh tua, kemungkinan2 kena control mmg tak mustahil. sume tu kena p.k masak2 sblm snggup buat kputusn nk kawin..

  4. KALO BTOL LAH SI LINDA JASMINE TU QC YG DI MAKSUDKAN..
    TANIAH KU UCAPKAN..
    TAHNIAH MUNGKIN BAKAL DI CERAIKAN ATAU TAHNIAH MUNGKIN BAKAL DI MADUKAN!

    HARAP2 TIDAK LAH YA… MINTAK2 BIAR DUA2 MUHASABAH DIRI.

    QUE HAIDAR PUN SEBAGAI SUAMI JGN SAMPAI DAYUS..
    ISTERI BERPAKAIAN TERDEDAH SANA SINI UNTUK TONTONAN RAMAI DIBIARKAN. BERAT DOH NAK MENANGGUNG DOSA..
    HIDUP TANPA PEGANGAN PUN SUSAH JUGAK YA.

    MEMANG DOSA MU YG TANGGUNG BUKAN KU…
    TAPI JADI BAHAN MULOT ORANG MENGATA PUN
    MU BLEH TERBABIT SAMA DOH…

  5. QC ke dia nk yg terbaik utk suami serta family dia..?
    aku wase klu setakat dia nk suh Que cari keje yg menjamin masa depan aku wase tak salah, berlakon ble apa, sekadar hobi…

counter statistics