Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Linda Rafar bergambar Hari Raya bersama suami dan anak (11 gambar)

Linda Rafar bergambar Hari Raya bersama suami dan anak (11 gambar)

Lame tak post crite pasal Linda Rafar, pada Hari Raya yang lepas Linda sempat share bersama rakan Facebooknya gambar-gambar dia bergambar bersama suami, Syed Aiman dan anak-anak sepanjang raya. Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetik: fanpage Linda Rafar

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

6 comments

  1. Very loving couple. Moga kekal hingga ke akhir hayat. =)

  2. pregnant ke linda ni?

  3. semakin cantil la linda nie…ape agaknye rahsia dia…mengandung lg ke agaknye…

  4. Linda tengah mengandung lagi…murah rezeki

  5. mcm bisi je linda? comel,pipi tembam….pregnant ye?…moga-moga bby girl kali ni…

  6. gambar dia dgn addry aku br tgk td.mantop gak tetek dia,ketegangan gue=/

counter statistics