Monday , December 5 2016
Home / Dunia Artis / Lisa Surihani dan bunga ros, kami cair!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

10 comments

  1. cantek sangat!!!!

  2. lisa memang sesuai jadi ikon remaja…. takdak skandal, berpendidikan, takla seksi meksi sangat..sedang2 jer… lakonan pun dah makin improve..:P

    Sudah-Susahlah Permata Hijrah Trading : Jangan Menipu Umat Islam Lagi

  3. cun..suke sgt2 kat kak lisa!!

  4. erkkk cantek sgt ker lisa ne ? pelik lah , mmg dh smua org ckp lisa cantek but tgk btl2 biase2 je , haihhh pelik tol lah ! mcm muke laki pun ade , rambut ntah belahan tang mne . perhatikan btol2 , maya karin lg cun dr lisa ne tau .

  5. yup…agree…cantek…
    tp raben ats kepala tu….ahaks…spoil la

  6. What wit the make-up and style? They make Lisa looks like a total idiot. She is very elegant naturally. Remaja mag turns my girl into a circus clown.

  7. kawan aku study dgn dia..

    dorg crita dia ni galak skit..ramai boy..semua dia rembat..

    ahh..lantak dia lah….

counter statistics