Tuesday , June 19 2018
Home / Dunia Artis / Lisa Surihani dan Yusry KRU sebagai cikgu sekolah (2 gambar)

Lisa Surihani dan Yusry KRU sebagai cikgu sekolah (2 gambar)

Never wonder Lisa Surihani dan Yusry bergambar di dalam kelas ibarat cikgu sekolah. Mereka berdua merupakan antara selebriti yang terpilih untuk menjayakan program “Teach for Malaysia (TFM) Week” di mana mereka berperanan seperti seorang guru sekolah. Ketika gambar diambil, mereka berada di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Pendamaran Jaya.

Sumber dipetik: Sinar Harian

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Johan As’ari minta Polis siasat rumah Tun M (3 Gambar)

Umum ramai ketahui, kini sedang rancak Pihak Berkuasa sedang menyiasat skandal kewangan yang melanda negara ...

3 comments

  1. yusry ni aku tngok macam freddie fernandez lah plak.tapi lisa tetap cun walau dh jadi bini org dah.

  2. malu tersipu-sipu bdk tu bila yusry n lisa jd cikgu dia org hehe..

  3. kalo datang kolej aku…wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…………………………………fail aku ujian…………………..

counter statistics