BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Sunday , July 5 2015
Home / Lain-Lain / Lisa Surihani Posing Untuk Akhbar Kosmo

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-Safee-Salie-Anak-MEDIAMALAYA

Safee Sali rakam potrait anak, Shanika Salsabilla (6 Gambar)

Safee Sali dan isteri telah menyambut kehadiran ahli keluarga baru pada 15 Jun 2015 yang ...

7 comments

  1. memang cute…all the best

  2. MEMANG CANTIK LA DIA NIE…
    AKU SUKA TENGOK DIA BERLAKON…

  3. Ada iras Nurul Syuhada ..

  4. memang cun la die ni..tapi suare die cam kasar n besar kalu korang tengok drama obsesi kat tv3..x padan ngan bdan yang kecik molek..hehe.that's only my opinion..ape2pun aku suka tgk die acting..beautiful with the brain..

  5. mmg btl2 lawa…ske tngok lakonan die..

  6. lisa memang cantik.. dah tengok pun lakonan dia ..okla dia boleh berlakon.. dari kelembutan aku rasa ada kurang sikit.. tapi dia baik orangnya..so far.. aura dia aku belum betul2 nampak lagila.. director tak cukup study lakonan dia..

  7. kalau bertudung lagilah…cantik

counter statistics