Sunday , August 20 2017
Home / Lain-Lain / Lisa Surihani Posing Untuk Akhbar Kosmo

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda ...

7 comments

  1. memang cute…all the best

  2. MEMANG CANTIK LA DIA NIE…
    AKU SUKA TENGOK DIA BERLAKON…

  3. Ada iras Nurul Syuhada ..

  4. memang cun la die ni..tapi suare die cam kasar n besar kalu korang tengok drama obsesi kat tv3..x padan ngan bdan yang kecik molek..hehe.that's only my opinion..ape2pun aku suka tgk die acting..beautiful with the brain..

  5. mmg btl2 lawa…ske tngok lakonan die..

  6. lisa memang cantik.. dah tengok pun lakonan dia ..okla dia boleh berlakon.. dari kelembutan aku rasa ada kurang sikit.. tapi dia baik orangnya..so far.. aura dia aku belum betul2 nampak lagila.. director tak cukup study lakonan dia..

  7. kalau bertudung lagilah…cantik

counter statistics