Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Lisa Surihani & Yusry KRU bergambar sempena Hari Raya (3 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

12 comments

  1. Pasangan sesuai! Air muka yusry happy tak lah seperti di kongkong atur cara hidup!

  2. ye, saya cemburu melihat kebahagiaan mereka. saya doakan mereka berbahagia hingga ke akhir hayat. insya Allah, amin…

  3. Yusry kaye siapa x mau

  4. em………..

  5. Lisa cantik dan berduit tapi tak mampu nak beli "nasi lemak" 5 inggit..dia hanya mampu miliki "nasi lemak" 50 sen jek! Orang lelaki hanya betul2 puas kalau dapat merasa nasi lemak beraneka lauk..siap nasi tambah lagi…baru makan sehingga menjilat2.

  6. apa la ko ni man taste…bkn semua laki mempunyai taste sama mcm ko…tu psl kalo ko tgk isteri2 kuit muit mcm lisa, bini si aaron aziz, bkn besar sgt pun nasi lemak dia…tp dah suami dia suka gan bini dia…bedal je la nasi lemak 50sen pun dah kenyang…citarasa manusia kan tak sama…mana tau ko suka bini yg gemuk2 org lain suka bini yg slim2 mcm bini aaron aziz…yg penting hati…nasi lemak tu tiap2 ari ko hisap loyot gak…hati baik n bersih tak menyesakkan pemikiran ko…

  7. Pe pe pun burung nk gak ns lemak yg RM5. Baru puas.

  8. Yang RM5 boleh gigit2, uli2, isap x pyh ckp le.

    k

  9. Bdo nye jntn melayu,ni. Batang ko tu standard berapa sen nak demand2 nasi lemak 5hinggit bagai! Nak main uli uli g uli nasi lemak nenek kau tu jgn cakap uli siap boleh sidai belakang badan !

counter statistics