Friday , October 20 2017
Home / Lain-Lain / Lumba lari pun ada risiko lumpuh seumur hidup (7 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda ...

13 comments

  1. bahaya tul salah landing

  2. Ya Allah.. sakitnya.azab! berlipat2.

  3. kita yg tengok ni pun rasa tak tahan, dia yg menanggungnya lagi la 100 kali ganda sakit tak terperi.

  4. Dugaan la tu…Sakitnye

  5. Ya Allah, kesiannye….adoi!

  6. adoiiiiii… mesti sakit giler tuuu..

  7. ni mesti patah tulang paha akibat salah step dan off position…bahaya ooo…

  8. dari gambar pertama, tulang peha da tercabut dari tulang pinggang.

  9. uuurggghhh!!!!! that's gonna hurt a lot!!!

  10. terkedu aku….

  11. kesian tapi kelakar.. berlipat badan mcm ahli gimnas..

  12. bapak ngeri lak ai..

counter statistics