Friday , November 24 2017
Home / Lain-Lain / Mahligai Mark Zuckerberg bernilai USD7 juta!

Mahligai Mark Zuckerberg bernilai USD7 juta!

Ini adalah rumah Mark Zuckerberg, kalau uols tak kenal, for sure uols jenis Forever Alone. Mark telah beli mahligai ini setinggi USD7 juta! Rumah ini mempunyai keluasan 5,617 kaki persegi dan jaraknya hanya 10 minit dari pejabat Facebook.

Billionaire dalam masa 3 tahun ini tetap mengekalkan gaya hidup sederhana walaupun digelar billionaire! Anda mampu? Lagi gambar-gambar rumah Mark Zuckerberg sebelum beli rumah USD7 juta ini after the jump.

Sumber dipetik: Daily Mail

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda ...

7 comments

  1. perh… tak tahu seumur hidup boleh tak dapat 7 juta

  2. wah…untung badan.

  3. kalau dapat 1% dari 7 juta dolar pun

    dah ok…

    bagi hamba….

    vampeta

    15:53

    6-5-2011

  4. Dia Yahudi pun tahu merendah diri, low profile.

    Orang Islam kita yang kaya raya, ada kereta mewah sampai 12 buah, rumah ada 3-4 swimming pool, tayang segala branded handbag, clothes, shoes, make up, perfume, segala bagai.

    Bukan dengki, takde sekelumit dengki pun. It's just that, humbleness is the best.

  5. bak kata mamat khalid melayu selalu nyer riak….

  6. fuhh..mewah gila..untung badan..

  7. bagus utk motivate org muda…lagi2 budak u/poli/kolej/maktab

    keluarkan idea2 korang…kala bkn macm mamat nie(mark)..mcm media malaya pn ok

    hehe…krdit lbh cket

    p.s-bangga dgn kartun upin ipin…

counter statistics