Friday , September 30 2016
Home / Gossip Panas / Majlis cukur jambul anak Jimmy Shanley tidak jadi gara-gara…

Majlis cukur jambul anak Jimmy Shanley tidak jadi gara-gara…

Kalau uols perasan, cerita Jimmy Shanley dengan isterinya Nursuhaila ni macam cerita Nora Elena tak? Kahwin bukan pilihan isteri, lari dari suami dll. Bezanya kite tak dapat tengok live dan hanya baca dari hasil coretan bias seorang wartawan.

Apa pun kite tak tau apa pucuk pangkal cerite mereka ini. Difahamkan Jimmy telah beriya-iya menjemput sahabat dan media untuk menghadiri majlis cukur jambul anak sulungnya di kediaman ibu mentuanya when suddenly terpaksa cancel sebab isterinya, Nursuhaila buat hal lagi.

Bersabarlah Jimmy, hati wanita ibarat kerak nasi. Sekeras mana pun ia, bila diletak air maka lembutlah ia. But everthing happens for a reason, right? Ce cite betul-betul ce cite betul.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

19 comments

  1. Bini dia ni suatu hari nanti jimmy bersuara memang tak cium bau syurga ko…menyampah tull aku dpt laki baik dia lak mcm *********….tolonglah !!!!!!

  2. siapakah yg bersalah?…jimmy?bini dia yg suka merajuk tu?..mak mentua?…atau…

  3. saya rasa isteri jimmy ni ada masalah mental.ada fius putus!!!kalau seorang yang akal pikirannya waras tidak akan jadi mcm ni!!munkin jugak dia ni jenis yang spoil brat!!ingatlah jimmmy slalunya lelaki yang baik akan mendapt jodoh isteri yang baik,munkin theres someone better out there for you jimmy!!

  4. slagi boleh sabar engko sabar lah jimmy tp jgn lah smpai maruah ko ibarat dbwh kaki isteri lak yea!!!

  5. xtau sape yg betul.. kita cuma dapat doakan yg terbaik tuk depa & anak kecil yg tak tau apa2 tu..

  6. ala~ bini dia lupa nk beli kambing wat akikah, lupa nk order buffet. tu psl la kensel. wartawan n pon, ada je nk wat kecoh. bg can la diorg nk setel hal diorg.

    • hahahhaaaa.. tau2 jer ko tempe. maybe betul jugak 🙂

      • aku bosan la dgn cerita ni che natts, dr belum kawen sampai dh beranak, asyik dok kontro je 2 org nih. ni silap2 boleh sambung smpai ke cucu ni.

        • Tempe Basah >Ko x leh salah dorg gak sbb klu wartawan x tny x siarkan citer dorg ni kita pun x tau.. 🙂 Aq ni x de pun wartawan nk interview2 aq.. 🙂

  7. si jimmy ni bukannya baik sangat pun, aku pernah jumpa dia time aku kerja, tak kemain bongkak lagi. siap marah 'do you know who i am!? dalam hati nak je cakap ' ya mat, kau la mamat yang lembik tak boleh control isteri!

  8. oh ye ke???betul ke jengjengjen??mcm2 perngi manusia kan..apapun moge diorg mndpt hidayah~~~

  9. dayus ke jimmy ni biarkan wife die buat die mcm ni ?

  10. dun judge by its cover la……kte xtau pe mslh rmhtgga diaorg..pe wartawan x p itrvw pihak istri dia…lgpn aku pnah bc gosip jmy ni ada gf br

  11. Dua2 tu kena g kaunseling. Muasabah diri.Masing2 kena berikrar. Buka buku baru. Buang yang keruh ambil yang jernih. Wahai Suhaila zaman sekarang biar muka suami x hensem asalkan jujur dan setia hingga ke mati. Janji dia x curang. Kesiankanlah kat Zahrah Shanley tu.

  12. Dua2 laki bini ni kena banyakkan amal ibadat n dekatkan diri sket dengan Allah swt! klu kita minta prtolongan dari DIA, dh tentu DIA akn tolong kerana DIA MAHA MENDENGAR! kpd isteri JImmy tu brsyukurlah sket dgn kekayaan yg Allah SWT kurniakan. kekayaan bkn utk anda semakin riak! kekayaan itu slh satu ujian dari-Nya… Ingatlah!

counter statistics