Monday , December 5 2016
Home / Dunia Artis / Majlis Nikah Aien Ekin Mawi

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

11 comments

  1. mmm
    adik kakak sme je

  2. untung la keluarga dia …anak dara kawin dengan orang kaya saja

  3. Tahniah… hebat tol jodoh pasangan kembar ni, dah le sama cantik, masing2 bertemu jodoh ngan org2 hebat. semoga jodoh berkekalan… amin..

  4. sweet gile muke same siot… i like

  5. apepon tahniah la…semuanya tlah ditakdirkan…tp masing2 jgn riak sudah…satu saat je Allah S.W.T boley tarik balik segala nikmat yg diberikan..so,renung-renungkn…

  6. fuck laaa…kacau majlis orang…ingat ko ada duit ko x yah hormat majlis orang la..nk panggil orang jais halau plak.. aku pn baya la sewa dewan..wait for your turn..kat johor xde masjid ke??

    dan kepada staff masjid negeri dan orang makan duit kat jais..

    tahniah kerana menunjukkan muka sebenar korang..what a disgrace to the muslim community..double standard fuckers

    dewan makan for org kursus kawin konon..

    • yg si joy nk mrh x psl ni nape? sewel ke? hahahaha

      • a'ahhh…aku pun kompius. aku wase aaa sure dia ni nk wak majlis kat tmpt yg sama kot, tp diaorg yg dpt… aku agak aaaa. erm en. joy, leh tlg explain dop details… nk gak mmbzkan body, apa kes ni?

  7. hmmm, tahniah (:

counter statistics