Friday , December 2 2022

Majlis Perkahwinan anak Rosyam Nor, Arniesha dan Hafiz (14 Gambar)

anakrosyam14

Pada 12 Mei 2013, Rosyam Nor telah mengadakan majlis perkahwinan anak perempuannya, Arniesha Azureen bersama jejaka pilihan Hafiz, bertempat di Felda Villa, Kuala Lumpur. Gambar penuh selepas ini.

anakrosyam04

anakrosyam05

anakrosyam06

anakrosyam07

anakrosyam08

anakrosyam09

anakrosyam10

anakrosyam11

anakrosyam12

anakrosyam13

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

7 comments

 1. semua bertudung. Alhamdulillah..

 2. Tahniah

 3. cantek bini dia lg dr anaknya… 🙂

 4. Bini rosyam yg nmpk mude ke anak dia yg nmpk tua ek??

 5. ryaniez moments

  salam,

  saya photographer dari Ryaniez Moments Photography untuk majlis pernikahan anak rosyam noor.. saya dapat permintaan dari client untuk turunkan gambar yang ada wajah rosyam noor dan isterinya…harap jasa baik dari pihak tuan untuk turunkan gmabar2 yang ada wajah rosyam noor dan isterinya..untuk gambar pengantin tiada masalah…blog2 lain juga telah remove seperti yg di pinta..gambar ini di copy dari page Facebook saya..

  terima kasih..

  ni no syaajika boleh hubungi… 0192044408
  ryaniez moments photography

 6. Saudara Rosyam must be brave enough to withstand public exposure. He is a celebrity and his fans want to see him and his family in this special occassion. If not, then ryaniez moments photography should be fully made aware that they cannot publish the wedding pics at all. Who is to blame here? Peminat memang suka melihat gambar perkahwinan keluarga artis, kasihan mereka kalau teringin hendak tengok tetapi dinafikan hak mereka sebagai peminat. Siapalah artis tanpa sokongan peminat? What say you Saudara Rosyam!

 7. Sorry, I utterly forgot to doa for the newly weds..barokallah Allahuma wa baroka..semoga sentiasa dalam mawaddah wa rahmah.