Thursday , July 27 2017
Home / Dunia Artis / Mari layan gambar Instagram artis #22 (7 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bekas isteri Along Cham, Zila Seeron fesyen rambut baru (6 Gambar)

Baru-baru ini, bekas isteri kepada Along Cham telah tampil dengan gaya rambut yang baharu dan ...

8 comments

  1. Awal ashari tukar style pleasee……sooooo gay!

  2. Erkk..awal gay kerr??

  3. law awal gay dy x kawen la bodoh…

  4. Kenapa dia ckap awal gay tpi saya tngok dia ini ok je comel selalu

  5. Kenapa dia ckap awal ashari gay tpi saya tngok dia ini ok je comel selalu

  6. pakaian awal yg buat dia nampak mcm gay, tu lah pasal bila nak ikut trend fashion sgt, last2 jadi fashion victim..

counter statistics