Saturday , November 18 2017
Home / Dunia Artis / Mari layan gambar Instagram artis #22 (7 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Koleksi Umie Nazeera dan suami berbulan madu di Eropah (16 Gambar)

Diam-diam kini sudah 2 bulan Ummi Nazeera bergelar isteri kepada Dr. Mohd Izzar Anwari. Mereka ...

8 comments

  1. Awal ashari tukar style pleasee……sooooo gay!

  2. Erkk..awal gay kerr??

  3. law awal gay dy x kawen la bodoh…

  4. Kenapa dia ckap awal gay tpi saya tngok dia ini ok je comel selalu

  5. Kenapa dia ckap awal ashari gay tpi saya tngok dia ini ok je comel selalu

  6. pakaian awal yg buat dia nampak mcm gay, tu lah pasal bila nak ikut trend fashion sgt, last2 jadi fashion victim..

counter statistics