Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Mari layan gambar Instagram artis #9 (7 Gambar)

Mari layan gambar Instagram artis #9 (7 Gambar)

zulariffinjakarta

Zul Ariffin berjalan kaki disekitar hotel tempat menginap di Jakarta yaw!

rohanajalil

Rohana Jalil bersama rakan artis yang lain di lapangan terbang KLIA, dalam perjalanan ke Kota Kinabalu.

nohnina

Mizz Nina bersama suami, Noh Hujan sebelum having dinner bersama. Sweet?

erinmalekdakpes

Erin Malek bertudung sambil membuat aksi “duck face”. Kao hado?

azizahkazanlisa

Azizah Mahzan bergambar bersama Lisa Surihani. Eh mane tudung?

qirose

Lagi gambar bersama, Qi Razali dan Nelydia Senrose

errafazira

Lagi gambar Erra Fazira bersama Engku Aleesya. Anak die ni mesti cantik bile dah besar nanti.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

12 comments

  1. era fazira : di mana suami mu ??? muskil la pulak cm dh lama x tgk korang jalan bersama

  2. jab pakai jab bukak tudung…fesen agaknya…

    • Nasir Bilal Khan

      Tu rambut palasu laaaaa..nape bngung sgt??! Dia berlakun ikut watak dlm skrip..tak berhijab..suke hati mulut ko je…aku htr ke tanah perkuburan baru tau!

      • pikir sebelom taip

        pakai rambut palsu tak same dengan pakai tudung ok.. tetap KENE PAKAI TUDUNG WALAUPON PAKAI RAMBUT PALSU DAN BERLAKON TAK MENGHALAL KAN YANG HARAM. Klu berlakon halal bukak tudung, semua lah jadi pelakon.

        p/s: Please connect your mouth and your tongue to your brain before talking.

      • ape punye bengong la ko ni… kalo rambut palsu lagi le tak bau syurga…
        sila rujuk buku dosa wanita yang dianggap lazim kat bookstore terdekat….

        lain kali kalo nak kuar statement yang bangang macam ni…..baik pk bebyk kali…ni da memalukan diri sendiri….

      • rambut palsu pun haram jugak.. Bukan seolah olah memakai tudung. Hadoiii..

  3. Hola holi

  4. nak instagram Zul Ariffin & Lisa Surihani..

  5. Nelly Senrose touch up gmbr, realiti muke mcm kawah gunung berapi

counter statistics