Wednesday , December 7 2016
Home / Gossip Panas / Maria Farida, cukup-cukuplah melatah

Maria Farida, cukup-cukuplah melatah

Kalau ada video krew Melodi terjah Maria Farida dengan Shahz Jaszle satu ketika dulu mengenai hubungan mereka, sudah kami paparkan disini. Mane taknye, bukan main control lagi bila ditanya mengenai hubungan mereka berdua ketika itu. Maria Farida ketika tu, hanya memberi jawapan “sekadar teman rapat” dan apabila ditanya lebih hanya menjawab “no comment” dengan reaksi muka yang penuh kool dan penuh tahi.

Tapi hari ni, dia melatah dalam newspaper mengenai kekasih gelapnya satu ketika dulu kerana menipu media mengenai dirinya. Kelakar kerana bila orang sibuk nak tahu, dia tak nak bagitahu. Bila orang dah taknak tahu, sibuk nak bagitahu, ini namanye melatah tak bertempat yo!

Ape pun kite kena simpati sikit la dekat artis veteran ni, dia cakap Shahz Jaszle menipu media kerana mengatakan dirinya seorang yang tidak professional kerana menolak untuk berlakon dalam drama Asmara 2 dek kerana putus cinta dengan Shahz Jaszle. So jawapan Maria Farida yang kami boleh terima pakai dan kami ambil ialah dia bukan menolak drama tersebut kerana putus cinta dengan Shahz Jaszle tetapi pada ketika itu, Maria Farida masih bercuti di Singapura bersama anaknya lah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

4 comments

  1. APA2 AJELAH PEREMPUAN TUA NI..ORG DAH X NK X YAH TERHEGEH2..LAGIPUN KO TU CEMBURU X BERTEMPAT,X KN KO X TAU MENG SI LELAKI NI KAKI PLAYBOY..JADI TERIMA JELAH HAKIKAT..ORG MUDA BIASALAH X SUKE DIKONGKONG..

  2. cukup2lah…

    bosanla kat paper asyik cter pasal dieorg jer…

    masing2 nak tegakan kebenaran masing2…

    mase bercinta dulu x nak ngaku…

    ble dah putus heboh 1 kampung!!!!

    aku dah meluat gan gelagat artis kat malaysia nie…

  3. Ada aku kisah!

counter statistics