Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Marsha Londoh Bergaun Hitam Nampak Peha

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

22 comments

  1. kaki banyak kesan gigit nyamuk la kena beli bio oil ni

  2. baru lepas kena cikenpok laa…parut cikenpok susah nak ilang. Betis dia, aku pulak yang malu nengok…tak seksi langsung

  3. tak kene gaya langsung……he.he.he

  4. peh. giler hot. aku suka dia, sangat manja n gedik. my type

  5. woi marsha ingat ckt kau 2 islam,bukan minah salleh.!!!!!!!!

  6. Kameraman low class.. kesian tgk kaki dia.. huhuhuhuhu

  7. ntah kenapa lah x di touch up kan gmbar tu biar x nampak parut2 dia. slalunya setiap gmbr akan ditouch up utk nmpk cantik n menutup semua kecelaan yg x sesuwai ditengok. gamaknya ni gmbr yg fresh from d camera kot. lom smpt touch up.

  8. si marsha nie nk step mana nyer seksi..muka da lah tk jambu…kaki banyak pokedot….tak seksi langsung…

  9. apalah kamu nak sibuk pada parut di kakinya tu… bukan pun menyusahkan korang…parut tu parut dia lah korang nak sebok apasal…. kalau dia buruk hodoh pun bukan korang juga… tak ganggu korang pun…

  10. suka hati lah lah ada parut ke berkudis ke…aiman tak kisah… yang peting suara sedap… bukan parut yg mencari duit…

  11. nampak peha x pe jgn nampak dade dah le….baru gempar satu malaya…….

  12. x seksi pun, tapi ramai je yg dok kejar dia…nak couple dgn dia..sbb dia manja..hahahahah…(apa la yg kefli dah buat kat Taman Desa tu eh? ) hehehehehe

  13. i mmg sexy ler…awww!!!!

  14. eeeeeiii!!!.kaki ade bekas parut kudis

  15. aku nampak seluruh badan dah merah2…

counter statistics