Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Marsha Milan Londoh bergambar bersama keluarga bekas teman lelakinya

Marsha Milan Londoh bergambar bersama keluarga bekas teman lelakinya

Kami pernah mengeluarkan artikel Gambar Kekasih baru Marsha Milan Londoh sekitar Julai 2010. Kini setelah setahun, hubungan Marsha dengan Muhammad Zaid dikatakan telah berpisah. Adakah disebabkan perpisahan ini, Marsha dikatakan menelan 30 biji pil sehingga pengsan?

Sumber dipetik: MEOW

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

10 comments

  1. huh??? the hell???

  2. perempuan yg pakai baju warna pink tu mcm muka siti nurhaliza eh..manis wajah..

  3. marsha londoh tolonglah dah muak gok muke dan lakonan gedik yg amat sangat.tolong berhenti dari belakon leh x.nyampah giler sioot… ngan dia ni bajek cam muke cun sgt….

  4. attention monger mcm ni baik x yah blakon..

  5. a'ah yang pink tu siape,marsha dah biasa tgk hehe

  6. x de la ensem sgt x bf dia nie…ingtkan ensem mk ala2 asraf muslim or aaron aziz…

  7. banyaknya mulut busuk di sini …………….

  8. siapa yg mengutuk org tu….ingat-ingat lah dan fikir-fikirkanlah…………mau masuk neraka kah atau syurga..jgn menilai org dari mata kasar sahaja…..

  9. muka cantik ke hensem ker kalo prangai tu buruk nak watpe?ngutuk org lebih jer..skhti la…bknnye die org nih minta duit korang pun…tu pun mslh gak…
    😐

  10. ทักษิณ ชินวัตร;

    macam ini ke orang islam di Malaysia memang tidak ada rasa malu langsung, salam dari selatan Thai dari narathiwat

counter statistics