Saturday , November 29 2014
Home / Gossip Panas / Marsha Milan Londoh seksi lagi (5 gambar)

Marsha Milan Londoh seksi lagi (5 gambar)

Hasil perkongsian seorang forumer Cari, gambar ni telah tersebar meluas di dunia blog hiburan. Ini adalah photoshoot Marsha Milan Londoh untuk majalah FHM. Pendapat kami, ya ianya seksi tapi terdapat satu gambar yang kami anggap sangat seksi kerana photoshoot tersebut boleh dikatakan setanding photoshoot yang terdapat di majalah Playboy. Lagi gambo after the jump.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

43 comments

  1. aiya baba..

  2. fuyooo warlauweiii… :)

  3. great scott!! grrrr!! Wurff!! Wurff!! auuuuuuu!!! sampai nampak spender tuuu!!!

  4. Ish3….
    Abis tersembul kluar semua..
    Da mcm p*****r je pose..

  5. Abislah… kalo tak kuat iman,ramai lah yg masuk bilik air main sabun… ;D

    Marsha seksi, bibir asli tak payah botox membotox!

    Tapi Marsha.. kalo u kena harass jgn salah kan yg mengharass tu ya.. :)))

  6. no komen……..

  7. i hate marsha.ckp tak serupa bikin.dlu ckp tknak pakai dress yg nampak dada, sekarang semuanya nampak.pose mcm b'''h!

    • dia dah terlupa apa dia cakap kot.. dia tgk baju tu cantik sangat kot. hahahhaaa.. terus terlupa

  8. erpp…..!!

  9. die bkn islam p0n..xd kisah nye..kal0 islam kisah ler…

  10. gossip dia dah ada boyfrend ler…muslim man….klu muallaf pon coming soon tu jodoh dia laaa katakan, org x kan luper laaa dia dah pose seksi memuaskan sang jantan yg gersang!!!! x best dah arrr

  11. tak ley tahan..

    nak komen gak !!

    seksi & daring !!

    hari tu kes kawin tipu,ni mesti kene hentam lagi..

  12. kurang pahala pose gnti aku

  13. die bkun islamkn..xpelah kot…

  14. die bukan islamkn..xpelah kot…

  15. tapi klu si nelopak tue..mmg xpatut!

  16. Artis suam2 kuku.Berlakun pun tah apa2. Kalau tak tukar channel, off tv lagi baik…muka bukan cantik mana pun. letih lah tengok pompuan sorang nih.

  17. mulut boleh tahan

    aku ygk tetek dia ni dah smakin beso… sape la yg pam smpai jd camtu eh… nak pam gakkkkk…

  18. hmm she shudnt pose like this.. why did she accept thst offer to pose somethng tht is really not good. biarpn bukan islam tetap christian ada batas2 ttentu. christian pn bukan blh bseksi2.

  19. kOrang nak au sape yg pam tetek dya…???aQ lar yg pam dya pnye tetek………….

  20. you alls sume SALAH!!!
    i know her,,,she so NOT like that,,,,
    all the dresses,,,wardrobe yg suh pakai,,,
    lgpn she is not ISLAM,,,so ape masalh nye…
    biar lantak lah…dia cantik ,,,, very friendly,,,
    i love her as a frend…

  21. cakap bukan Pelacuq..tu ha yang duk possing cam gitu awaiq yarr…tak apepon ade aku KISAH

  22. ape kesah dia bkn islam pun…..rmai lg artis kita yg agama islam tpi x brciri cirikn islam pun

  23. nak meleleh air mani aku tgk marsha tuuuuuuuuu

  24. marsha is sexy.i love marsha.kalau ada yg x kuat iman pasti ada yg masuk
    dlm bilik air main sabun buat keluar air mani lepahtu letakkat atas muka marsha.kata x nak besarkan payudara.ni sampai kelauar kopek tu

  25. hallu..kak sha..shat ka..emm,,nk tnya skit apa jnama bra kak???haha.jst jokes..tp i hope kak brubh k,..have a nice day..daddaa…

  26. bushukkk nampak )

  27. mmg mantap tetek marsha

  28. nampak loroh habis..

  29. apa lagi melancap lah

counter statistics