Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Marsha Milan Londoh taknak besarkan payudara!

Marsha Milan Londoh taknak besarkan payudara!

Hoho! Kenyataan Marsha yang kami bace dalam majalah Mangga bulan Oktober amat menjelikkan-lah. Marsha kate die taknak besarkan payudara walaupun ada pihak yang nak taja die, siapa pihak yang dimaksudkan tu? VVIP?

Lagi katenye dia tidak mahukan payudara besar-besar kerana payudara yang ada dah cukup baik dan sesuai dengan badan die sambil ketawe manje. WTF! Murahan betul sampai dah tak laku pun cerite pasal besarkan payudara.

Gambar penuh Marsha Milan Londoh dalam majalah Mangga di bawah!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

46 comments

  1. dasar murahan..tapi suare die sedap…

  2. dasar majalah sampah.. aku xpaham kenapa lesen penerbitan majalah ni terus dikeluarkan. wartawan dan penulis membangkitkan cerita2 murah dan artis pulak sanggup dieksploitasi semata2 nakkan publisiti. dah tu ada pulak yg membeli. konon nk cari bahan utk perbualan gosip ditangga.

  3. btl ckp junoh,cite sume psl cite sampah…ntah pape ntah.cite yg xpenah meransang minda…klu artis 2 bru nk jd artis,cite penah digoda la,pnh fruz becinta la..aduuiii….same je cite nyer..klu xcaya baca lah mjlh ni sjk dr dia terbit dlu…sng keje dorg ni,cite yg sme,cme edit gmbr jer….

  4. pastu bergambar di kolam renang…dr 10 thn dulu smpy skrg majalah mangga takde peningkatan mutu lgsg…

  5. minah ni aku tengok lebih sangat cara pakaian…aku rasa dia nak tunjuk sangat body dan cepat nk cari dato2 kat luar tu….

    • Suka hati kat diala..X suka x payah tengok..P komen artis melayu korang yang lain yang lebih 'terdedah' tu..Bongok!!~

  6. Majalah Mangga = Majalah Playboy Malaysia…wajib dilupuskan

  7. Biasalah..kalau yang kurang popular cara macam nilah nak laku………………..

  8. ala.. biasa la tu.. dia kn di lahirkan di LONDON.. berpakaian pun agak2 keLONDONan la.. biasa la kan.. kalau bleh bergambar.. sampai berpakaian pun x sopan langsung.. buat malu jer.. artis2 malaysia nie berpakaian semakin mendedah.. ingat rukun islam 5 perkara.. jangan terlalu taksub dengan keseronokan dunia ini.. lama2 kita akan meninggalkan dunia yang penuh fana ini juga..

    – harap maaf jika saya terkasar bahasa –

    – Emmy Iracle –

    • memang memalukan..Tapi pakaian dia ni kan, kalaulah dibandingkan dengan artis ISLAM korang yang lain tu, mana lagi teruk..Wei, tengokla dulu artis korang yang lain tu baru buka mulut untuk artis macam dia ni yang bukan beragama Islam..!

  9. PEMBETULAN: LONDON ke LONDOH

  10. die ni bkn islam pn kn..?

  11. aku x minat lgsg die ni..poyo jer..bkn lawo mane pn..bibior semcm jer..haahahaa..dhla seksi..tp lantak ko la..ko bkn islam kan..ape ade kisah..tp xyah la gedik2 n seksi2..blah la..artis xde maruah!!

    • X minat p blahla..X de orang paksa pun..XP..Suka hati diala nak pakai apa pun..Ni ko cakap seksi?? Bodoh tahap gaban yang nak mati dahla ko ni..! Check out your Malay artists, sape lagi seksi pakaian dia..?? Pui..X de maruah, suka hati je cakap macam tu, orang macam awak tu kot yang dah lama x da maruah sebab suka sangat cakap orang lain x de maruah..Mulauuu..

  12. alasan majalah mangga berenang utk kesihatan?? pale otak ko utk kesihatan la sgt..byk lg utk kesihatan wt mender lain..takat nk tayang bdn seksi2 tu utk kesihatan mender? majalan bodoh!! sape bli pn bodoh..mangga majalah lucah n murahan jer! hahahaaa!

  13. cuba perhatikan gambar paling tas belah kiri..adakah payudara sebelah marsha terkeluar?

  14. haih~ ini yg siok majalah mangga ini. cerita begini jd lapuran. lg pl gmbr2 dlm majalahnya blh dibuat modal dlm bilik air dan d kala keseorangan. hahahaha.. ini kenyataan dari kwn baik saia, sambil gelak syaitan d tepi. ciskek!

    1 strategi yg baik utk bersaing dengan majalah hiburan yg berlambak dipasaran. last2, site hiburan yg berlambak d internet lg siok ba!

  15. erm aku nampak payudara marsha terkeluar gambar atas sebelah kiri..ko nampak ke? dia sengaja @ x perasan?

  16. dalam hall nie bukan salah artis….kot
    sbb si wartawan yang tanye soalan panas kat artis tue..so terpaksa le di jawab……..
    rasaaanya majalah tue yang murahan..nak tarik pembaca katakan

    • setuju. coz, kebanyakkan pose artis2 dikawal dgn arahan jurugambar, editor.. utk memastikan hasil nnt blh menarik minat org ramai utk membeli.

      owh.. apa kata Mangga memanggil MariaOzawa utk jd cover artis, or pin up poster etc semacam majalah FHM Taiwan- sangat menjadi. penjualan majalah tersebut meningkat secara mandadak!

  17. bkn islam tu bleh kira lg..yg islam pun lg truk dr yg ni pe…mangga majalah yg xbrape laku tu…saje wat modal nak laku konon..tu yg tunjuk yg ntah ape2 ntrah…

  18. eh betul la tetek marsha tangan dia kt sebelah tetek dia, kecik je…
    nampak jelas kn tetek marsha? dia ni x malu ke

  19. itu tangan dia la… rambut dia tu yg wat tgn dia nmpak cam *****. cuba tgk betul2

  20. Gatei.. tolong jgn guna sentimen kenegerian kalu kamu teda tw apa sabahan mampu lakukan.

    sekian.

    btw, ini web hiburan. bukan politik atau sebagainya.

    maaf jika sa terkasar.

    enjoy saja di sini.

    peace!

  21. to sabahan. Jgn ko maw marah2 di sini bah. biar apa ja urang mw bising2. kita taw sepa kita. so, enjoy ok!

    peace!

    • Macamana bah mo enjoy kalo urang macam ni wujud..X suka betul saya bah sama komen2 dorang ni, x berasas betul! So, I was just stating what I feel is right..Enjoy enjoy juga tapi lepas dorang ni pupusla..

  22. guys pls behave, komen2 terakhir korang terpakse ditutup kerana merbahayekan kesihatan masing2.. dah2.. jangan gado2..

  23. meh bagi aku ramas tetek die hari2.kompem menggelebeh

  24. MARSHA NI BAGUS BALIK KG DUK UMAH JADI ARTIS MACAM TERDESAK..KLU DAH KAMPONG MASUK BANDA PE JADI PIKIRLAH…SBB TU JADI MCM NI…(UNTUK MARSHA HARAP BERHENTILAH BELAKON DAH TERLALU RAMAI SANGAT ORG KOMPLEN DAN X SUKE KAT KO. X MALU LAGI KE….)

  25. pandai ngutuk org tp diri sendiri belum tau bagus.

  26. Org melayu ni pandai sgt kutuk/hina non-muslim kan..ada tgk cermin ke? sedar2 la diri tu sblm mengata org. Ingt korg bagus sgt???? Confirm masuk syurga la ni????

  27. xpyh la komen tntg agama xbgus tu

  28. xpyh la komen tntg agama xbgus tu

  29. 1malaysia maaaaa

  30. Haii..marsha ko sangat cantik oh skg..LUv uMarsha..hihi..

  31. SA MAW AMPUT KO..NGEE..

  32. buat malu orang Melayu je from nice to mee u all from japan my name is oguri shun (小栗旬 )

counter statistics