Wednesday , September 28 2016
Home / Gossip Panas / Masih Ada Cinta – Fazura

Masih Ada Cinta – Fazura

Sedang giat Fazura digossipkan oleh media yang mengatakan kerabat Raja mungkin tidak memilihnya sebagai calon isteri. Fazura menyakinkan dirinya di facebook sebentar tadi bahawa percintaan mereka semakin di kemuncak seperti statusnya di bawah yang diambil dari profil facebooknya.

Gua sebelum ini mengeluarkan gossip apabila menemubual sumber yang rapat dengan kerabat di Raja tersebut yang mengatakan:

Sudah tentu istana mahukan kerabat diraja bertemu jodoh dengan wanita yang tidak pernah terlibat dalam kontroversi tidak kira sama ada gadis kampung atau anak raja

Apa pendapat pembaca jika benar Kerabat DiRaja di selatan memilihnya sebagai calon isteri?

[poll id=”22″]

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

10 comments

  1. lantak ko la pazura oii..ko pn perangai bkn nye elok..kaki clubbing..hahahah!!

  2. klu dah jodoh tatau le tp over expose le, mende x brapa nk kompem lai. biarle kompen lu baru nk heboh2..kang x jadi malu je sendri…
    suke ngan maya matahari, diam2 je terus nikah ngan keranat diraja Pahang, bujang laks tu, bkn no.2 or 3 or 4…hehhhe jgn mare.
    sama aa cam ari tu, org dok kecoh2 psl normala shamsudin ngan vip itu vip ini kerabat itu kerabat ini, tetiba je rakan sekerja dia Azrinaz plak yg trus bernikah ngan Sultan Brunei… pandainyee simpan rahsia… sib baik Normala (opss Datin seri, lupe,,jgn mare) akhirnye kawen vvip gak, well dah jodoh. tu just cth yg seme org tahu, so moralnye pe pe hal klu lum kompem jgn le nk heboh2…

  3. Go Fazura…. past is the past… Selagi ada cinta selagi itu akan bertahan….. Wish u always in love….

  4. masalah layak atau x jd kerabat raja tu bkn no1 tp tuhan dh tentukan yg baik utk yg baik yg sebalik nye utk yg sebaliknye..pikir2kan slamat beramal..hehehhee…

  5. jgn jdi fasha sandha …..entah2 dpt rakyat biase

  6. suke tgk ye blakon lam pisau cukur… PI yg skema siap kaler2 lai notebook hehehehe…

  7. lantak ko la……….klu ko ble ubah perngai kojd org bek, so go on la

  8. ape yg aku tahu benda yg xjd lagi jgn la terlalu di gembar gembur kan..dan sebagai seorg perempuan perlu ada darah malu..kalo btol hub dgn kerabat di raja tu,biar pihak laki yg umumkan.,jgn la kita sebagai perempuan mjatuhkan air muka sentidi hanya kerana nk nmpk glamour…jgn jg timba mencari perigi…ingat, kecantikkan seorg perempuan tu bkn terletak pd rupa paras shj tpi padi akhlak,maruah dan hati budi nya..

  9. kalau ada jodoh dan rasa serasi teruskan je..nawaitu baik Insyallah jodoh berkelalan..amin

  10. tak suka, tak suka, tak suka……..

counter statistics