Sunday , April 30 2017
Home / Dunia Artis / Masya-Allah Datuk Siti Nurhaliza

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Akim & Stacy dedah wajah anak di Instagram (6 Gambar)

Akim dan Stacy telah bersedia untuk berkongsi gambar terbaru anak mereka, Eshal yang telah dilahirkan ...

13 comments

  1. wallahua'lam

  2. Hermmmm … klau komen lbih2 kng ada fanatik yg x leh trima.. 😉

  3. seksi aper nyer biasa jer…

  4. Klu yg warna coklat tu kan hiasan pengikat rambut…..

  5. Peraga body. Tak perlulah buat aksi macam tu.

  6. ni kalau pusing depan ni confirm timbul 2 bukit depan tu..fuhhh…

  7. hek eleh.wat mcm tu pn dh ckp bkn2..abistu yg artis yg nmpak btl2 x kritik plk

  8. Enter text right here!
    ikutlah pada status dan kesesuaian barulah tak ada kritikan……. sory tu say kalau artis ambil keputusan nak pakai tudung biarlah kena pada caranya ……kalau tak fikirlah dulu, peminat sekarang ni bijak akan fahami keadaan nya tak kiralah pakai tudung atapun tak. …….

  9. dah kira ketat le tu nampak susuk badan…kalau pusing depan sure dua bukit tu menonjol

  10. takda pape pun..kampung betul la,ni pun nk kecoh

  11. hei btl ker 2 ct?klw btl pn tak der ape nak d kecohkan sbb pkaian dya 0.key jer.artis lain lg teruk

  12. manusiaxpuehatiktct

    bodo pye artis fanatik ni,mmg bodo..minat bkn dpt pe pom,bodo dpt la,haaha..bodo-bodo blaka

counter statistics