Thursday , June 4 2020

Masya-Allah Datuk Siti Nurhaliza

Aurat tok aurat. Lagi gambar Datuk Siti Nurhaliza di Anugerah Skrin 2008.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

13 comments

  1. wallahua'lam

  2. Hermmmm … klau komen lbih2 kng ada fanatik yg x leh trima.. 😉

  3. seksi aper nyer biasa jer…

  4. Klu yg warna coklat tu kan hiasan pengikat rambut…..

  5. Peraga body. Tak perlulah buat aksi macam tu.

  6. ni kalau pusing depan ni confirm timbul 2 bukit depan tu..fuhhh…

  7. hek eleh.wat mcm tu pn dh ckp bkn2..abistu yg artis yg nmpak btl2 x kritik plk

  8. Enter text right here!
    ikutlah pada status dan kesesuaian barulah tak ada kritikan……. sory tu say kalau artis ambil keputusan nak pakai tudung biarlah kena pada caranya ……kalau tak fikirlah dulu, peminat sekarang ni bijak akan fahami keadaan nya tak kiralah pakai tudung atapun tak. …….

  9. dah kira ketat le tu nampak susuk badan…kalau pusing depan sure dua bukit tu menonjol

  10. takda pape pun..kampung betul la,ni pun nk kecoh

  11. hei btl ker 2 ct?klw btl pn tak der ape nak d kecohkan sbb pkaian dya 0.key jer.artis lain lg teruk

  12. manusiaxpuehatiktct

    bodo pye artis fanatik ni,mmg bodo..minat bkn dpt pe pom,bodo dpt la,haaha..bodo-bodo blaka

counter statistics