Sunday , December 4 2016
Home / Ngetop / Mawi Masih Berteka Teki

Mawi Masih Berteka Teki

Walaupun tarikh perkahwinannya telah diumumkan iaitu pada 20 Disember 2008, tetapi Mawi masih lagi berteka-teki apabila ditanya oleh pihak media terutama mengenai nilai duit hantaran kepada Ikin (Nora’ashikin Rahmat).

Agak-agak pembaca’lah, berapakah wang hantaran yang bakal dihantar Mawi ketika hari pernikahan nanti? Yang pasti ia bukannya di bawah RM10 ribu, dan yang mustahilnya jika nilai tersebut melebihi RM100 ribu.

Wah, kalau lebih RM100 ribu lebih baik Mawi berkahwin dengan anak Raja negara lain sahaja. Ops, lupa pula anak Raja negara mana yang kepingin sangat berkahwin dengan Mawi kerana Mawi pun cuma popular di Malaysia sahaja. He he he.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Dash-Cam-Kemalangan-23-MEDIAMALAYA

Super WTF: Kompilasi kemalangan kereta menggunakan dashcam #23

3 comments

  1. Apale nak dengki sgt ngan mawi nak nikah kahwin berapa juta hantaran pun, duit dia, lantakle,ada dia minta kat hampa?komen org bukan main,samakan dgn org utan,kesian,tu bujang sama bujang,kutle siti not dulu hampa tak komen lak sampai camtu no,walaupun terang2 perampas laki org,silap ari bulan,kena saman pulak,satu lagi,dia nak kahwin kalahkan anak raja ka, apa ka, peduli apa hampa,walaupun terkenal kat msia saja,at least terkenal jugalah,yg korg juga cakapkan,daripada tak kenal lgsung…atleast,dia dah terlepas satu bala,selamat dah, menikah sama2 bujang,,,,sian hg mawi,kalau hg kahwin ngan janda, meletup msia kut nooo..manusia,tak boleh tengok org lebih…patutla….

  2. @sayok, saya memang anti mawi.. sy tetap dengan pendirian sy =D

  3. ha btoi2..lantak pi lar kan dia nk kwin nagn sapa pon..bapa pon wet hntaran,dah dia mmpu..yg korg nk jelez psai pa..? wat mnambah dosa ja..da dia terkenai ha dia wat lar besar2an..korang x bek dengki ngan org lain..x bhgia idup nnti…kan rzki dia..apalar korang ni…

counter statistics