Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Maya Karin bercinta dengan suami Tiara Jacquelina, hukum karma?

Maya Karin bercinta dengan suami Tiara Jacquelina, hukum karma?

Well itu yang kami baca di laman Murai mengenai gosip panas bak kopi o tek tarik Maya Karin rapat dengan Datuk Seri Effendi Norwawi, suami kepada Datin Seri Tiara Jacquelina! Hasil copy pasta di bawah sila baca dengan perasaan emosi.

[quote]Jelas teman Murai Batu, Maya kini sedang menjalinkan hubungan yang akrab dengan Datuk Seri Effendi Norwawi yang juga merupakan suami kepada penerbit dan aktres popular, Datin Seri Tiara Jacquelina.[/quote] [quote]Mengucap panjang Murai Batu dengar. Biar betul! Tak mungkin kot. Sungguh tak mungkin. Sebab macam yang Murai Batu cakapkan awal tadi, Murai Batu tahu sangat taste Maya. Dia lebih sukakan lelaki yang tak jauh beza daripada usianya.[/quote]
Sumber artikel dari Murai.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

8 comments

  1. quota kan ada lagi..

  2. xbaik guys…

    satu laki satu pompuan dalah.

    maya jgn hinakan title "J" awk yg org mmg da sedia pandang hina tu.

    Ramailah single or duda kt malaysia ni.

    xpun mat salleh tu…

    hidup ni ada hukum karma, ingat tu.

    • mrs lady woman

      Knp "j" awk kata dipandang hina. Smua mkhluk sma di sisi Allah.title tu bole shj dimiliki oleh ibu,kakak@adik ppuan awk satu hr nnti.

  3. gateii la tu…x tahan doooo…huhu..

  4. rase2nya, maya prefers lelaki yg bersifat gentleman kot. Mungkin ini adalah ciri2 yg maya gemar kat lelaki.Sbb itu lah, taste dia lebih kat mat salleh yg terkenal dgn sikap tu. Jodoh ngan ex dah short lived, maka dia akan cari jugak lelaki yg ada ciri2 ni.

  5. Tak de nye pasal gentleman2 ke ape, wallet Datuk Seri Effendi Norwawi tu kembung beb. Tu je.

  6. ap2 pon gud luck maya karin! all the best..

counter statistics