Sunday , September 24 2017
Home / Dunia Artis / Maya Karin bergambar bersama Yassin (10 gambar)

Maya Karin bergambar bersama Yassin (10 gambar)

Takde ape yang menarik pun cuma gambar Maya Karin bergambar bersama Yassin. Hmm lama jugak tak dengar kisah Yassin ni kan? Sejak-sejak dia dimasukkan hospital suspek gangguan mental & emosi  atau dalam inglish Stress Disorder lah. Itu berlaku pada tahun 2009. Hati-hati Maya. Hahaha! Oh, tak lupe jugak, dalam gambar ni Maya Karin tanpa make-up ye? Lagi gambar selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Tauke Jambu berkahwin Disember 2017 (6 Gambar)

Sekalung tahniah kami ucapkan kepada pelawak terkenal, Tauke Jambu yang bakal melangsungkan perkahwinan pada hujung ...

6 comments

  1. santik….sgt. btw, first 1.

  2. Dua-dua berdarah kacukan Mat Salleh yaw!

  3. amboi..yasin brtepuk tgn ngn maya…bini yasin x mara ke?

  4. wulamakkk……..bare jdd.

  5. eleh..stkt tu jer ? herm.. boringggggggg

counter statistics