Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / Maya Karin bergambar bersama Yassin (10 gambar)

Maya Karin bergambar bersama Yassin (10 gambar)

Takde ape yang menarik pun cuma gambar Maya Karin bergambar bersama Yassin. Hmm lama jugak tak dengar kisah Yassin ni kan? Sejak-sejak dia dimasukkan hospital suspek gangguan mental & emosi  atau dalam inglish Stress Disorder lah. Itu berlaku pada tahun 2009. Hati-hati Maya. Hahaha! Oh, tak lupe jugak, dalam gambar ni Maya Karin tanpa make-up ye? Lagi gambar selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

6 comments

  1. santik….sgt. btw, first 1.

  2. Dua-dua berdarah kacukan Mat Salleh yaw!

  3. amboi..yasin brtepuk tgn ngn maya…bini yasin x mara ke?

  4. wulamakkk……..bare jdd.

  5. eleh..stkt tu jer ? herm.. boringggggggg

counter statistics