Wednesday , December 7 2016
Home / Lain-Lain / Maya Karin dan kesan deodoran di’ketiak

Maya Karin dan kesan deodoran di’ketiak

Dulu kita pernah mendengar desas-desus mengatakan bahawa Maya Karin ini mempunyai masalah bau badan yang kurang enak terutama bagi mereka yang pernah terserempak dengannya di dalam kelab malam. Walaubagaimanapun ia di’bangkang sekeras-kerasnya oleh penyokong fanatik Maya sendiri. Mereka menyatakan bahawa ketika itu Maya sedang memakan jamu sehingga ia mengeluarkan bau yang kurang enak ketika berpeluh, ada pula menyatakan Maya tidak gemar memakai deodoran kerana menghilangkan bau badan semula jadi(Apa’kah?).

Media Malaya cuma mahu membangkang jawapan ke-2 itu kerana Maya Karin memakai deadoran! Sehingga terdapat kesan- deodoran di’ketiaknya!

maya-karin-deodorant-stickie

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

9 comments

  1. kali pertama tengok gambar ni memang boleh mengakibatkan muntah! haha~
    kali kedua hilang selera makan~ 😆

  2. padan muka.. tu lahh.. suka sangat tayang badan pakai baju tak de
    lengan..apa ingat tuh cantek ke?
    malu besar tuh..satu malaya nampak..
    Jadi pada artis2 tu diingat kan jangan la suka pakai baju terdedah
    seperti tak de lengan..itu baru pat luar.. didalam celah kelengkang tu pulak tak tau la..cam ne berkarat nya ek..!! adooii!
    sepandai-pandai tupai melompat akhir nya terdeah juga keaiban..

  3. eeuuuwww!!!! gelinyer…

  4. ok what tak mau riak ke apa ke.just nak bg tau penyebab bau badan juga di sebabkan pemakan kita.pastu mandi tak bersih.nak hilang bau ketiak takleh guna deodarant.tetap bau gaks.nenek ok what orang jawa.makan jamu.ok what sama gaks tapi tak pun bau badan kami.jamu bukan buat bau badan la….

  5. kawan saya ,tuan punya butik pun ada bercerita tang aktress ni.Bila baju2 butik dia dipinjamkan utk sesi fotography dgn dia ni, kawan saya akan mengeluh berhari hari kerna baju yg dipulangkan pasti berbau haprak.Kesian dia.Laki Primadonna tu tahan agaknya.

  6. none of your business lah idiot. im sure if she noticed the deodorant stick mark, she would wipe it off away or so. but pls, stop criticizing lor. gossip is forbidden and so what are u guys doing now?? doesnt it shows u are the same???

  7. Berbaukah??? Peringatan untuk semua, males & females… Pakailah deodorant ya. Malaysia ni panas so if berpeluh… Faham-fahamlah okay… Luckily my mum always emphasized on body odour so masalah bau badan never happens to me. Thanks mum.

  8. saya pun ada terdengar dari sumber sumber blh di pecayai… gara gara maya di tegur oleh jurumekapnya mengenai bau badannya.. maya telah memecat hamba allah ni…. saya peminat fanatik maya… tapi bila terdengar mcm ni… mcm tak percaya pula saya… betulkah????
    :$

  9. ahh kalau aku dapat aku jilat jugak sampai licin

counter statistics