Thursday , September 29 2016
Home / Lawak Jenaka / McDonald punca obesiti

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

8 comments

  1. biar betol.. i dah la suke sgt mkn mcD ni..

  2. saya pon suker mcd..ohh nooo…..

  3. so mulai dr sekarang kna lah kurangkan makan fast food ni..

    • tapi kenapa budak sekolah yg mengalami obesiti, salahkan kantin walhal parent yg suke bwk anak mereka makan fast food kan kan kan?

  4. depan belakang dia punyer tet…..

  5. Fast food memang sebenarnya tak elok. Kalo korang makan McD, cuba korang tengok kat side box burger ke, french fries ke, ada tulis kandungan lemak, protein, karbohidrat, dan kalori dia. Lemak dia sampai 35%, punya la banyak.

  6. ala xmkn mcd pn bleh je gemok cm tu..wakakakak

counter statistics