Wednesday , December 7 2016
Home / Gossip Panas / Melia Aimelia memberi kenyataan berkenaan video lucahnya

Melia Aimelia memberi kenyataan berkenaan video lucahnya

Melia Aimelia FTW! Tak main la bagi alasan cliche super impose macam artis-artis lain yang terkantoi. Tapi dia memberi kenyataan mungkin secara kebetulan terdapat gadis pelanduk dua serupa yang secara kebetulan juga memakai cincin yang sama. LOL! Bagi yang terlepas isu Mia Aimelia papar video lucah dalam Facebook, sila baca post Video lucah pelakon Karipap-Karipap Cinta, Melia Aimelia tersebar (3 gambar).

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

9 comments

  1. alah.. mungkin die pernah buat silap. Maafkan lah die. Tak payah la nak aib2 kan die lagi. Kesian die.

    • xde maap2 nyer,xde kesian2 nyer..jgn smpai aku jumpe aku tampar aku ludah kt muke ko ! aku nih panglime tau !! kah3

      • nape garang2 sgt ni pah oii? ^^
        alaa..kite x tau cite sebenar. klau dia betol2 berslh tu antara dia ngan Allah. klau x slh,org yg fitnah tu yg dpt dosa.. peace

  2. baru pdn muka..berani buat berani tggung..itu baru siksa dunia..blm lagi siksa akhirat……..

  3. benda ni senang je…kalo dia mmg betol x bersalah, x perlu takut sebab kebenaran akan muncul…tapi kalo betol die x bersalah, blogger yg siarkan fitnah ni kne jawab kt akhirat la…hoho

  4. sucha liar, who even does that?and there is no such thing as impose and whatnot. technology belum sampai high tech sebegitu la….. kalau nak tipu orang yang tak pergi sekolah boleh la, ni nak tipu kebanyyakkan rakyat malaysia yang pergi sekolah… why dont you just admit it was u on the video, siapa yang fan akan tetap setia as long as you telling them the truth…… and she is not even that popular, kenal pun tak…ni artis suam suam kuku ke? and also kalau nak buat video lucah pun tak payah la,kat malaysia orang tak appreciate, and tak payah ingat diri tu angelina jolie ke apa….. and kalau nak ada pun video lucah simpan la sendiri kenapa nak sebarkan…..pokok takkan bergoyang kalau takda angin….. sudah terang lagi bersuluh!haktuiiiiiii macam mana la industri perfileman malaysia nak meningkat kalau ada artis yang tak bermoral macam ni….. lagi lagi artis melayu, budaya,adat semua letak mana?cuba bandingkan dengan artis zaman dulu, ada kita dengar dorang buat video lucah?minum arak?clubbing?tak kan sebab diorang tau etika,budaya,dan adat…… nak jadi artis buat cara nak jadi artis takyah nak jadi sebab nak femes je, aku pun boleh femes camtu sebab hanta comment laser macam ni……..

  5. benci si tanggang

    kalau nak tahu artis tu tengah gabra atau takut atau menipu…. masa interview mesti pakai cermin mata hitam… sbb nak cover mata si penipu…

  6. sudah2 lah citer tuh…. xpayah nk komen bagai… stiap manusia buat kesilapan…kte penah muda n akn tua…so slagi peluang tobat ada, sila kan…. jgn marah2 org….xbaek taw!

  7. Padan muka ko Melia…mesti lepas nih periuk nasik kau dah lingkup. Tuhan tu kaya nak tunjuk senang je…sekali kantoi dgn cincin kat jari je hahahhahhaha Cheetahgirl

counter statistics