Monday , December 5 2016
Home / Dunia Artis / Memey Suhaiza mengandung 6 minggu

Memey Suhaiza mengandung 6 minggu

Ini kami copy paste dari Media Hiburan Online yaw!

Tahniah MH Online ucapkan kepada pelakon popular, Memey Suhaiza yang kini disahkan hamil enam minggu.

Berikut adalah pengakuan Memey ketika dihubungi MH online sebentar tadi;

“Semalam, saya ada buat ujian kehamilan sendiri di rumah selepas balik dari lokasi penggambaran. Apabila melihat keputusan yang positif, saya masih tidak percaya, berdebar dan terus menangis.

“Selepas itu, abang Norman membawa saya ke klinik dan Alhamdulillah, doktor sahkan saya hamil enam minggu. Setakat ini saya tiada sebarang alahan, tapi sejak dua hari kebelakangan ini saya rasa mual dan suka makan asam dalam kuantiti yang banyak,” katanya yang dijangka akan bersalin pada pertengahan bulan Februari tahun depan.

Menurut Memey lagi, Norman berasa sangat gembira dengan berita tersebut dan pada yang sama risau dengan jadual kerja Memey yang padat. Memey juga dinasihatkan oleh doktor supaya menjaga kandungannya yang masih diperingkat awal.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

7 comments

  1. alhamdulillah….jaga je suami n anak tu elok2…

  2. pastu knpa?nk aku anta ker??a.a.k?

  3. tak phm budak sekarang, pregnant baru bebarapa minggu nak canang satu malaya…. baru 1st trimister…. tahap bahaya dan tak confirm lagi…. nasihat kepada mereka yang nak hamil atau sedang hamil… tggu samapai 4 bulan baru khabarkan kat kawan2 bahaya… anything can happen pada 3 bulan pertama… kawan saya baru naik turun tangga satu tingkat jer boleh keguguran….nanti awak yang kecewa

  4. and the story is…

  5. take k memey…

  6. ntahnye..mcm org lain tak mgandung?????

counter statistics