Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / Memey Suhaiza pun bergambar dengan anak Norman Hakim (4 gambar)

Memey Suhaiza pun bergambar dengan anak Norman Hakim (4 gambar)

Kami tidak pasti antara Memey dan Abby Abadi, siapa yang tiru siapa dengan mengambil gambar seperti ini. Dilihat sebelum ini, Abby Abadi telah mengepost gambar-gambarnya bersama anak-anak & bekas suaminya Norman Hakim. Selang seminggu, giliran Memey Suhaiza pula mengepost gambarnya bersama anak-anak pasangan Abby Abadi & Norman Hakim ini.

Apa yang dalam kami hanyalah “What telah happen?!“. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

28 comments

  1. klau yang pasal bergambar abby berbuka dengan norman n anak-anaknye, abby xdla nak masuk skali bergambar n bkan abby yang ambil gambar,,, just norman n anak-anak diorg jep,, yg ni len kes,,, prempuan ni saje nk tayng muke yg knon2 care n bhagia,,,korg xkan x prasan sape yg amek gmbar ni klau bukan tngan prempuan ni,,, nmpak sgt nk bgi abby pnas n dh sah2 prempuan ni nk mennujuk,,,harap abby diberikan kekuatan,,,

    • Masa tu x kn Abby nk bergambar sekali sbb dorg dah x der apa2 hbgn, kes Memey ni sbb dorg ada ikatan tunang.. Kot..?? wakaka

  2. Hohoho… imej bakal ibu tiri yang "loving" gitu… Loving ke???

    • masa aku kecik mak tiri aku camtu gak buat2 baik. skrg dah 6 thn aku tk berckp ngn dia sejak incident maki memaki. hahaha! kebanyakan mak tiri ni mmg tkleh pakai. tp tk semua la. aku je yg malang sbb dpt mak tiri cam ciboi!

  3. xbaik ckp cmtu..abby dh mf kan dorg..kite xpyhla nk skt2 hati n menghasut dlm x sedar..bdosa..dosa dgn Allah bleh terampun dgn taubat..dosa dgn manusia kena mtk ampun dgn org tu baru Allah ampunkan..mampu ke nk cari memey n mtk mf atas dosa mulut kite?bleh jd dia dh betol2 taubat..Allah tu MAHA ADIL :):):)

    • Setuju.. Abby pun dah kata yg dia redha dan dah maafkan dorg. Klu tuan badan sendiri dah maafkan sape lah kita yg masih nk salahkan dorg.. ahaks

  4. ala kalu stkt gamba ni mkn kacang je pd memeng ni,laki org dia bleh rampas ni kan plak stakat tiru gamba yg kunun2 hepi hurmmmmmmmmmmmm

  5. tengok sajalah…. (sampai bila… :p)

    bukan nak doakan yang tidak baik… tapi… well what u give, u get back…

    • dats 4 sure!!! just wait n seee..wanita yg membina kebahagiaan drpd air mata wanita lain x kan ke mana punnnn

    • karma is a biatch.

      nyampah la ngn dorang ni. nk muntah pun da.

      klo aku ni sdra dh lma malu dpt relative cam memeng ni. dhla xmalu rmps suami org..ni lg nk tergedik gedik mentel miang plak.

      oh artis… BEAUTY WITHOUT BRAIN betullah!

  6. akumenciperampas

    poyos r betine nie… Harap Allah membalas perbuatan si betine nie…

  7. yang aku boleh konpemkan, abby amik gmbr dulu.. x salah pun sebab ni mmg anak2 dia ngan NH… yang ni gambar baru last weekends, anak2 NH&Abby ikut papa dorang pegi Johor….

  8. hui muka pura2 ni tak tahan tul la…sokong semua komen, baru2 lum kawin memgla cam ni, esok dah ada anak sendiri nak ke dia care pasal anak2 tiri dia ni…wait&see lorrr…

  9. xde la lawa sangat memey nie…kecian kat norman…

  10. Trinity Rosz Amet

    haha x nak klah bh tu .. pe laa…. x da kja len lha ini org..

  11. cmne pun ko upload gmbr..anak2 tue ttp abby n norman yg punya..hahahahahah..ko tue..mak tiri jerrrrrrrrrrr

  12. Memek…Memek…nnt dah menikah, ada anak sendiri, amik la gambar sepuas-puasnya. Tak perlu dah amik gambar dgn anak Abby ye.

  13. NTAH…MEMEY NIE…POYO JER…BUDAK2 BUKAN RETI PON….SEMUA SUKA PANDANGAN DIA ASALKAN KITER PANDAI MENGGEMBIRAKAN DIORG….

  14. NORMAN NIE PON APA KURANGNYA…SANA KAT ABBBY….SNI KAT MEMEY….SEKURANG2NYA NAK RASA REBUTAN UTK 2 ORG WANITA NIE JER…..RASALAHHH KLU TERTIPU LAGI KO MEMEY….HIPOKRIT NI NORMAN!!!!!

  15. Abby jugak yg cantik!asyik rasa nk menang ajer…kalo dh peram*** tu, peram*** jugek………mengada2!

  16. hahaha…tumpang kasih ank org..kot2x pas khwin tuhan balas ko x dpt anak…pdan muka…sori..terlebey sudaa…menci perampas..KARMA BITCH~

  17. berbulu je mata abby nnt..wakakaka..!

  18. eii ..

    grm ak tg0p memey 2 ..

    spai aty ye wt ebby cm2 ,,

    ish2 ..

    ksian kt ebby ..

    lub y0u abby ..

    sm0ge bhgie sllu ..

  19. sje je si memek nie nak ambk pehatian… menyampah aku… tp tak pelah memek, kat dunia nie ko besuka rialah, kat akhirt nnti pdan muka.. dahlah runtuhkan masjid org lain…. eee menyampah sgt2…..

  20. eleh… belum kahwin dan ada anak sendiri, tunjuk la konon loving dgn budak2 tu.. dasar hipokrit!

counter statistics