Friday , December 9 2016
Home / Dunia Artis / Michael Jackson Mati Umur 50

Michael Jackson Mati Umur 50

michael-jackson-settles-lawwuit

Berita digemparkan dengan kematian Michael Jackson, Raja Pop Dunia pada jam 3.15 pagi waktu Amerika Syarikat pada usia 50 tahun. Berita juga memberitahu bahawa beliau meninggal dunia akibat kegagalan jantung berfungsi iaitu sakit jantung.

Ahli paramedik yang tiba di rumahnya walaubagaimanapun memberitahu sudah tiada denyutan jantung dan memberitahu bahawa Michael Jackson sudah tidak diselamatkan lagi. Kejadian tersebut telah dilaporkan oleh adiknya La Toya Jackson.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

36 comments

  1. berakhirnya nostalgia pop dunia..
    aku kipas susat mati si micheal jackson ni…

  2. Heal the world. Make it a better place. For you and for me. And the entire human race …I kept singing this song when I was 15 y.o..God bless you MJ..

  3. ya allah.. nasib dia sempat islam.. MJ was a genius. xde lg MJ.

  4. i luv u..micheal……………

  5. wtpe nk sedih2..btl ke die dh masuk islam?

  6. bgs la dh masuk islam..dh ajal ..

  7. betul ke dia dh masuk islam? jgn jadi mcm puteri diana dah lah. Ckp masuk islam, tapi di kebumikan cara lain………………

  8. Mungkin itu pon bukan dg kemahuan dia.Yela org dh mati tak dapat nk buat apa2. Tapi Lady D w/pun dikuburkan di dlm kawasan perkuburan DiRaja kristian tapi jauhhhhh dr yg lain2 dalam bentuk pulau….Royal family kononya x nak reveal hal ni pd masa yg sama still x dpt accept dia peluk islam.

  9. DAH BANYAK HUTANG PENING KEPALA AGAK NYE.NAK MEMIKIRKAN .AKU PUN SIMPATI JUGAK

  10. Sape yau yang dia ni islam ye,aku pun dah lupe,ade bukti ke

  11. Rest In Peace…. Org dah takda,tak baik kata bukan2.

  12. MJ……

  13. Mikael telah memeluk Islam kira² beberapa bulan lalu di tanah arab (tidak pasti samada Qatar ataupun Kuwait).. arwah memeluk islam setelah melihat rakan seperjuangannya YUSUF ISLAM @ cat stevens melakukan pada waktu dahulu.. nama MIKAEL dipilih sendiri oleh arwah selepas memeluk Islam.. setelah memeluk Islam, arwah selalu meminta nasihat dan tunjuk ajar dari YUSUF ISLAM cara kehidupan sebagai seorang Islam..

    anda boleh search news tentang arwah memeluk islam di YOUTUBE..

  14. xbaek becerite tntg org yg dah x de..
    hanya die dn tuhan sje yg tau die ISLAM atau TIDAK..

  15. bgs la kalo dh masuk islam..tp jgn hanye pd name je islam..tp x amalkan ..x gune gk

  16. Hey, have you seen this news article?
    New details about Michael Jackson's Death Emerge
    I was wondering if you were going to blog about this…

  17. dah xda 2 xda la, watpe nak pikirkan lagi…

  18. RIP Michael Jackson .. We will miss you, KING OF POP!

  19. i miss u michael jackson…macam xcaye jer mj da mati. baru minggu lepas tgk web pasal dia, tub2 4 hari lepas tu dgr dia da mati…:-(

  20. entah ler labu

  21. he was a legend! great job mj! gid bless u

  22. nur….ya kasih…

  23. MJ…AWAK MATI BARU SAYE MINAT AWAK..

  24. kalaw dia nie islam……knp dia x diwasiatkan untuk dikebumikan dngn cara islam……korang ade terfikir x……

  25. banyak betul mulut capoi yang bagi komen. itu semua keje tuhan korang tak perlu sibuk2

  26. michael jackson,walau pun ko da mnggl dunia.tapi jasamu seorang pnghibur yg memikat hati semua orang tetap akan d kenang.smoga roh mu d cucuri rahmat illahi.amiin

counter statistics