Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / Miera Liyana pakai seksi

Miera Liyana pakai seksi

Miera Liyana, seorang pelakon yang kini berusia 18 tahun, dilahirkan pada 28 Ogos 1993 dan berasal dari negeri Johor. Dia pernah berlakon lebih 20 drama termasuklah drama Kamelia Katrina dan juga sebuah filem pertama Apokalips, filem Mamat Khalid yang sedang menunggu masa ditayangkan. Gambar terbarunya yang seksi ini bakal mencetuskan kontroversi buatnya.

Sumber dipetik GUA Malaysia

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

46 comments

  1. dik akak tanak malaysia ni kena tsunami dik…akak kesian tgk jepun tu..

  2. glew!xder bnda da ke nk pki dik oit!!!aduhhhh

  3. nasik lemak bkn bsr pon…2bungkus 1ringgit je ni..muka x malu..

  4. erm…bdk2 baru nk naik…

    biasala…

  5. kesian kat org yg xd

    wahhh!

    betul ckp mama dina tuh!

    x nak kena balasan Allah gara2 umat Islam yg xtau batas agama nih!

    dia kata nmpk sikit je, nmpk sgt dia nih xde perasaan malu..

    mmg la hak masing2.. tp kena beringat la, kite ni ORG ISLAM.

    gara2 org mcm ni la ramai yg salah faham ttg agama kite..

    bawak2 bertaubat dik…!

    jgn dah terkena bala baru k beringat!

  6. fuyoo..result SPM tak dan keluaq lagi tu..dah ready dah…nak jadi matured la konon…

  7. xde maruah mcm tu laa

  8. Miera Liyana? Sape ni? Macam tukang urut kat pusat refleksologi yang dok kena cekup masuk tv selalu tu je!

  9. She Done have a dignity as a woman she rather show a FREE Porn .. haha.. wht an idiot

  10. bangga sangat ke nak tayang yg tak seberapa tu? rasa sedih bila tengok wanita melayu islam dah tak rasa malu lagi:(

  11. Ala majalah "pelam" selalu tunjuk ape ?

    At xder la daring…

  12. muka lawa tapi tak da otak tolol betul la minah ni..

  13. nie lg satu pempuan x tau sopan…

    baik x yah pakai pe2…

    mase test tu x kan x nmpk seksi…

    sendiri wat pasal!!!…

    tanggung ar…

  14. ahaaa~ns lemak 50 sen je pon nk tayang kt org..

    apela ngek sgt minah nie weyh???

    mase try bju 2 da trang2 mg nk isi xkn r wt2 xnpk kot??

    alasan last minit nonsense la dik..

  15. Alamak, malu lah dik non…..breast kecik, harapkan silikon bra tu menampung breast yg kecik tu. Culture shock sgt…kalau nak berfesyen..bagi lah kelas sket…ni SKANKY yang amat sgt dah so CHEAPPPPPP….Sugar daddy sekalian, bantulan insan yang baru nak naik tak cukup duit beli baju ni…

  16. Byk giler comment kat sini. Masing budget alim. LOL.. Alim la sgt..bukak blog gossip artis..Budget diri bersih je nk comment org lain.

    Utk Miera Liyana,

    tahniah sbb xhipokrit, mcm minah2 dan mamat2 alim yg dok comment ni.

    Kerat jari la kt minah2 yg comment ni xpenah ringan2 dgn BF lol

    • ko ni bodoh ker? mesti perangai ko mcm jamban!!

    • bkn nk ckp alim tp skadar nk menegur sesama islam.apa guna kita bersaudara tp tdk saling mengingati,yg salah kita tegur..nnt2 kt salah ada pula yg mnegur kt.klu kt mnyokong bermakna kt jg menempah neraka,skrg awk mgkn sokong dia tp bila kt dh di alam kubur bru kt nk menangis mnyesal dh x guna dh.ln lah klu awk bukan org ISLAM,maafkan saya klu sy mnguris hti awk.

  17. Byk giler comment kat sini. Masing budget alim. LOL.. Alim la sgt..bukak blog gossip artis..Budget diri bersih je nk comment org lain.

    Utk Miera Liyana,

    tahniah sbb xhipokrit, mcm minah2 dan mamat2 alim yg dok comment ni.

    Kerat jari la kt minah2 yg comment ni xpenah ringan2 dgn BF lol

    • x perlu nk alim utk nmpak benda ni mmg kterlaluan. at least, org lain yg x alim pn malu nk tunjuk kat org live…tp dia ni mmg jd tumpuan wartawan n 1 malaysia blh tgk dia punyer!!!x malu ke kt sdara mara, mak ayah tgok awk punyer?

  18. Ops, btw..sy yg betul2 suci boleh email sy kt greatbadang@gmail.com Ada hadiah hebat menanti anda.. LOL

  19. Ops, btw..siapa yg betul2 suci boleh email sy kt greatbadang@gmail.com Ada hadiah hebat menanti anda.. LOL

  20. hahahahahaha….dah kena sound ngan MelayuLiberal…baru berhenti dorang mengomen….sakit mate memandang ngan hipokrit nih….

  21. melayuliberal : lol..rem..ade jgk yg menyokong kearah kesialan…hampeh tol..yang pasal buat ringan2 2 masalah diorang,tp xdela nak share video or gmbar smpai 1 dunia..

    nie duk tayang kat dalam majlis yang comfirm ramai mate yg tgk…

    xpikir ker..

    Bkn masalah hipokrit or x tp malu la kite sbgai orng melayu esp beragama islam…

  22. aku sokong melayu liberal..

    mmg la miera ni salah..tp die dah ngaku salah n mintak maaf..

    so ape kite boleh nasihat is dun let others do the same mistake..

    kalau sume asik nak gadoh pasal die ni baik korang gadoh since time tahun 70-80 an dulu..time tu sume zaman2 pakai short skirt and kite kene igt..kalau xde yang dulu..xdela yang skarang..not to blame those who lived in that age..but the fact is people make mistake n its our duty to advice them the proper way..

    about hipokrit..mmg btol ramai yg hipokrit skarang..

    but the main thing is miera liyana dah buat salah and die dah mintak maaf of her mistake..so case closed..senang cerita..

  23. aku tak tau apa yg ada dlm fikiran MelayuLiberal ni.

    apa yang pasti, inilah yg dikatakan "mereka berpakaian tapi telanjang"…

  24. ala.. sikit je kot dia tunjuk… nak gak tgk full dia punya… kecik pun kecik la tp dah alang2 nk tunjuk, kasik bukak semua la.. baru syok layan..

  25. tetek begini bole muat masuk mulot pastu jilat2 dengan lidah dan kepit dengan bibier. pasti gembira.

  26. kalau bukak tu puting hitam ke pink tu..

    • OI korang kalau nak kutok orang tengok diri tu dulu..jangan nak buat2 soleh kat internet nie..:P

  27. ni peah2 sekalian..sedap2 ja kata tetek budak ni kecik..awat??? tetek korang besar ke??? standard modified ni bro.. kutuk plak..padahal yg mngata ni tetek dia separuh pun xsampai..

  28. ha, dedah sane, dedah sini… asal x bkak je trus???…. srupe je x pkai pape…. takdak otak!!!

  29. hehehe…nice..seksi tak bertempat…

    Bila Jedi Main Badminton

  30. punting merah ke hitam ke tetap punting kegemaran semua manusia..tapi usia panjang lg nak jdi telanajng tu ..kepidap…lagi setahun leh dedah yg bawah lak..x sabar nak tunggu ni…

  31. semoga dai sedar akan kesilapannya..sesubgguhnya setiap manusia melakukan kesilapan..

  32. nasi lemak 20sen pun tk muat lag,huahuahua…publisiti murahan lh tu..

  33. pasal tetek pn nk gdh….. bia tuan penye bdnla yg tnggung… bt ape gdh pasal org…. doakn dy xbt lg cmtu ckpla….

  34. tahu la dia tu lawa saja nak tunjuk yang tetek 2 nya besar

counter statistics