Saturday , December 3 2016
Home / Dunia Artis / Mila Jirin bercuti di Johor & Singapura (7 Gambar)

Mila Jirin bercuti di Johor & Singapura (7 Gambar)

Mila Jirin, juara Akademi Fantasia musim ke-5 telah bercuti bersama keluarga di Johor Bahru & Singapura. Dia telah memuat naik beberapa keping gambar di beberapa lokasi percutian seperti Lotus Desaru Beach Resort melalui laman Instagram-nye. Gambar penuh percutian Mila selepas ini yaw.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

16 comments

  1. Pakailah pakaian yang menutup aurat dik.mak awak tu bertudung.jangan ingat awak tu artis buleh pakai cam tu.sekadar menasihati.

  2. adik artis pon dah mgalahkan akak nye yg artis….adoiii perlu ke nak pkai hotpants cmtuh?

  3. ngape x tegor anak tu mak..mak aje ke nak masuk syurga?

  4. adoi…sedap sey kalau dpt….whats ups…..whats ups…….whats ups

  5. yang korang nak memekak aphal sial?mak bapak xbising orang luar pula yg sibuk ..p jaga fmly masing2 takut nnt ada lak yg jd mngsa rogol bapa/abg/adik korang..puiiiiiiiii

  6. orang negeri mane yer……ishhhh ishhh ishhh……… x cukup kain rupanyer….

    • Biarlah itu hak diorang.jaga family dan diri kita.skrg byk pakaian yang menutup aurat.itu hak masing2 utk memilihnya.

  7. Klu anak tu dah tua bangka tp x kawen jugak, mak bapak tanggung dosa diorang ker? Saje bertanye….

  8. Fuhyooo, pegi singapork. Jauh 2 beb.

    • Singapore x jauh manapun.akoo,makbapak x akan tanggung dosa kalau anak jaga maruah diri walaupun kawin lambat.

      • Adab bpakaian jaga le sikit.maknya x tegur ke anak pakai cam tu.oh…..Lupa artis katakan….masih artis lagi ke..

  9. artis mesia klu g obersi memey gitu kiah oi…klu buli suma nk tnjuk bagai..

  10. yg cetek akai cmtu ah kutuk org lain jaga tepi kain org, kita manusia slg mnasihati walau diri xbrapa elok. mila tu public figure, kesian mak bpk dia tlampau open minded.

counter statistics