Sunday , December 11 2016
Home / Isu Semasa / Mila Kunis and Justin Timberlake di MTV Movie Awards

Mila Kunis and Justin Timberlake di MTV Movie Awards

Semasa MTV Movie Awards penyampaian untuk Best Male Performance, Mila Kunis dan Justin timberlake telah melakukan aksi yang luar biasa di mana masing-masing telah memegang aset pasangannya.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

15 comments

  1. diorg nak perli org2 yg buat gosip kata diorg bercinta. biasa la diorg ni, aku tgk MTV Movie Awards tu, sepanjang movie tu asik sebut pasal seks je. ntah pape.

  2. Ape kene ngn dua ekor ni? ntah ape2

  3. orang kafir biasa la…

  4. Nampak sangat bongoknya si pompuan tu bila diperlakukan macam tu depan audiens. Memang lelaki tu tak hormat harga diri dia… Kelas kau Mariaaa!!!

  5. yg p upload buat apa?..nk buka aib org..hoho..xcerdik btoi..tanggung la dosa noo

  6. bengong!..tp kapio ape nk eran

  7. kaum ni nak heran apa…..

  8. org x bersunat mmg gitu.mcm harammmmm

  9. Wow! Idea baru untuk video lucah Gambit Saifullah!!!

  10. award yg takde kualiti langsung. tah hape2. yg menang pon tah pape2. overall tak senonoh la award ni..

counter statistics