Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Mimie One Nation Emcees posing sekssssssi

Mimie One Nation Emcees posing sekssssssi

mimione

Mimi, satu-satunya penyanyi perempuan dalam kumpulan One Nation Emcees. Ala yang sekali gelek, tak tertahan deh nak tengok. Hampir mengalahkan Inul dong. Sekali dia posing sangat seksssi dalam majalah Maskulin baru-baru ini, wow tertarik you. Nantikan ebook ini keluar di Kopi Milo untuk dimuat turun, yeah! Lagi gambar di bawah okay.

mimione1

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Majlis Pernikahan AG Coco dan Zuliana Eusoff (4 Gambar)

AG Coco, seorang gitaris kumpulan Indie popular Hujan atau nama penuhnya Mohd Hezry Mohd Hafidz ...

18 comments

  1. ermm..leh tahan r seksi..

  2. Mantap siot body dia, ni kalau doggy best arr…

  3. dah macam hape jer aku nengok.. klu dh namenye artis; bkn stakat muke je kena tebal tp tlinge pn kena tebal jgk.. buat 'do no' je klu kena kutuk. tak amik hal lngsung klu org kutuk2 artis lain.. tetap nk jugak buat hal yg same..

  4. Hahaha…Cakap kat Melodi dulu, Album tak laku pasal Cetak Rompak…Tauke Cetak Rompak pun pikir 1000 x nak cetak album kau…Tapi edrie Hashim kata, dia suka kalau album dia kena cetak rompak…bermakna album dia org nak cari…

  5. dulu ms debab takdela sexy skrg mentang2 da kurus terus nk sexy2…btw still tak cun..huhu

  6. ah ah ah mantap seh body dia,mmg lazat utk di doggie ni..perghhhh mencaduk

  7. baru kelmarin accident, x ingat ker? eeeeeee… takutnya aku…!!

  8. alaaa dik… sore dah best, unik gtu….
    xyah aaa wak publisiti murah camni. kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi…

  9. bolehla…tp muke memang still x cun..hehe

  10. xde nye ramping smp mcm tu..tu sume photshot la..edit2 je lbh..ceh

  11. ske hti korng jew kn kUtuk2 org…..

  12. Kecoh n dengki org msia ni. Bia lah kt da! Kepoh sgt korg!

counter statistics