Sunday , December 11 2016
Home / Lain-Lain / Misha Omar bersama Ibu dan Ayah (Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

2 comments

  1. rekod pun takde.Dengar2nye,nak berlakon drama pulak dah!Ye lah,s'krg ni ramai penyanyi beralih arah sbb dah kurang show.Diharap Misha dpt memberi lakonan baik,tidak hampeh mcm filemnya dgn Adam tu.

  2. woi bodoh.. ko ni bodo ke ape ha? diana n mak dia pi jakarta bukan sbb nak tenangkan fikiran but bcoz diana ade hal tntg business pasal album yg dia akan bt untuk april tahun dpn..lg 1, ko cuba la fikir skit xkan syamsul nak tumbok BERTUBI-TUBI depan mak bapak dia…diana dah cerita dlm akhbar syamsul tumbok sekali je tapi diana mengelak n terkena la telinga kiri n kepala sebelah kiri skit…

    ko ni main serkap je…aku tahu la syamsul tu mmg x patut pukul diana n mmg slh tindakan tu…tapi mesti ade sebab punya knp jd mcm tu…lgpon ko xkan xtahu diana tu kuat sosial…maybe ade la benda diana bt kot…syamsul pon ade ckp yg dia dah lame bersabar…n maybe pada mlm kejadian tu dia x dpt nak bertahan…aku nak jgk ko pikir blk, knp biler nama diana dah popular baru semua ni jdi?? syamsul tu dah terlalu byk berkorban untuk karier diana…hhhmmm….aku bkn ar nak menangkan sape2 tapi biler baca artikel ko tu, aku rasa x patut ar ko slhkan syamsul sorang je…aku lelaki, aku rasa aku faham perasaan syamsul tu sbb aku pon prnh alami..cuma yg bezanye aku ni bkn artis je…hehe….k la…arios..

counter statistics