Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Mislina Mustaffa tidak kisah dikritik berpakaian bikini (2 gambar)

Mislina Mustaffa tidak kisah dikritik berpakaian bikini (2 gambar)

Makin teruk die ni kot? Menurut Mislina Mustaffa, dia sudah tak ambik pusing ape orang nak kata. Dah berbakul-bakul orang kutuk die sejak die terlibat dengan perhimpunan Bersih dan Anti-PTPTN. Ade yang mengutuk bahawa dia seorang menyukai jantina sama, murtad dan kaki mabuk.

Yang terbaru, die berpakaian hanye berbikini di tepi pantai. Mungkin kini tidak ade orang yang boleh mengubah sikapnye, kite berdoa kepada yang Maha Esa agar die tersedar dan kembali ke jalan yang benar. Amen.

Sumber dipetik: Media Hiburan Online

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

69 comments

  1. wek!!!

    • Ini lah gak pejuang menhapuskan PTPTN..sendiri meroyan tak tentu hala dan tak betul, nak join demo konon!! Anak sape ni hahhh???? Tak malu ke??????? Aku sebagai Presiden (best gak bunyi ayat ni) pun malu…kalau RCW ke, Jue Aziz ke, Ifa ke nak gak lah aku intai gambarnye..ni lak cam tgk gambar Kaza pakai bikini…UWWEEEKKKKK!

  2. Astagfirullahala'zim…Ya Allah, tolongi lah hamba mu itu…

    • ingatkan jantan tadi…tapi die ni penyanyi ke pelakon..ke tukang angkat camera jer…?

  3. eiyuwww tak selera teman nengoknya.

  4. sapa dia ni?? pelakon or penyanyi?

  5. zed zaidi..artis cmni yg ko patut pantau..mcm da xder maruah sebagai islam…!

  6. BAJU SAMA KULIT 😛

  7. What is happening to her. Astagfirullahalazim ……

  8. adoii minah ni cam degawan pon ade..:D

  9. Kubur masing2, tak payah lah nak sibuk apa org tu nak pakai.

    • klu cmtu,time mati korek r kubur sndri..jgn susahkn org!

    • aah kubur masing-masing pastu nanti mati kapan sendiri,mandi sendiri,semayang kan diri sendiri…sebagai manusia beringat la,bukan pikir hal sendiri…

      • tu la jwpn org yg dah moden sgt kononnye.mmg la kubur masing2..tp bile mati susahkn org lain nk kuburkn die.

        • aku paling sakit hati org ckp kubur masing2….nabi pun sayangkan umatnya dan tidak mau lihat umatnya masuk neraka….

      • Orang yg beragama pun bila meninggal dibantu bila dikapankan, dimandikan, disembahyangkan dan sebagainya. Allah itu maha adil, takkanlah membantu orang yg kurang agamanya maka jatuh juga dosa si meninggal pada orang2 yg menolong. Kalau nak tegur cara orang tu berpakaian tu, ada caranya. Siapa kita untuk putuskan siapa ahli syurga atau ahli neraka?

        • oii ladymephis..ko ckp bekap kemain mst sbb ko pn same perangai trok pki seksi2 mcm artis ji kn..bese org bekap cm ko ni la prangai hancus..bekap mende yg terang2 salah..bodo n bangang!!

    • Audrey Hepburn

      kau mati nanti, kau korek kubur kau sendiri, kau mandi jenazah kau sendiri, kau kapankan mayat kau sendiri. kau sembahyangkan mayat kau sendiri, lepas tu kau golek2 la masuk dlm kubur tu, pastu kau tarik2 la semua tanah kambus diri kau sendiri. orait? beres~

    • klau kau seorg muslim kau jgn ckp kubur masing2..kte ptut tgur dn bawa die brtaubat bkn biarkan dn ckp mcmane kau ckp tu…menggonggggg la kau nie…STUPIDDDD

      • Setakat kalau nak tegur orang sambil menghina tetapi melalui internet jer, tak payah lah susahkan diri dan menambah dosa. Dari mula comment hingga akhir, tak pernah "orang moden" ni mengutuk dan mencaci sesiapa, cuma orang2 yang "beragama" seperti anda2 jer yang tak henti2 dengan kata2 kesat. Who's the true Muslim now? Renungkanlah yer… 🙂

        • tapi anda jugak kena fikir kata anda juga,sebagai muslim kena saling berpesan kearah yg baik dan bukannya hal ko tu hak ko.kita pijak bumi yg sama pegang agama yg sama..jadi kenapa nak berpesan pun tak boleh?komen org diatas marah sbb ayat anda yg kata ''Kubur masing2, tak payah lah nak sibuk apa org tu nak pakai. ''itu yg orang pertikaikan..jd renungkan balik sape yg patut renung-renungkan..

          • selemah2 iman kan menegur dlm hati,kire ok la tegur kat internet..nmpk gak kite tegur die!

        • jamban la lu

    • klu sume umat islam ckp cm ko,fkir cm ko abis la sedara seagama kt..cth cm kt palestin or iraq…org cm ko lh ckp..negara masing2,wtpe nk sibuk dia kna bedil ke,bnuh ke…biorkan.ish…ish…ishhh…kt tegur bl ada kesalahan,doa2 dia lh brubah…kdang2 dia xsedar…bl ada org tegur bru prasan diri tu slh.mtk maaf la klu sy menyinggung perasaan sesiapa….

    • sbb kubur masing2 la kene saling tego menego. seksok bile mati, dok kbur masing2, kalo ko kene balun ke, org dr kubur sbelah xleh nk tlg…

    • kubur memang lain2..tp yg mandikan kita nnti pon "org lain" yg kapankan pon "org lain" yg smbhyangkan pon "org lain" yg bca talkin nnti pon "org lain"

  10. kaza version female hahaha

  11. kulit karat…tak kebuloq che ta nk tgok

  12. Jeng jeng jeng

    Mcm manalah kalau Pakcik Kaza Degawan baca komen kat atas.. Tapi betul lah mcm Pakcik Degawan huhuhu…

  13. KALAU DAH JAHIL TU JAHIL JUGA…..

  14. hahaa….btoilaa..kalau duduk dgn kaza..mau mcm kembar..

  15. dia nie gila dah kot……… dia lawa sangat ler macam tuuue… dia ingat dia mat salih free thinkerr… hishhh kulitttt tebal kulit buaya ada ati nak pakai bikin cam tue…. tak sedar diri…. NIE ORANG YANG NAK DIAGUNG-AGUNGKAN PERJUANG PTPN hentikannnnnnnnnnn lahhhhhhhhh…

  16. macam bapok tue… itam legam.. hilang nafsu tgk die nih..

  17. ntahapaapantah

    dia dh boasn ngan idop dia ni..

  18. Minah tonggeng

    Ya allah ape lah nak jadi mislina ni . Kurang didikan agama dan …moga moga ia insaf dan dapat mimpi macam yatt.bertaubat sebelum terlambat. Mana bapanye mana emak nye mana ahli keluarganye semua. Kesian ia .dah gila dan terpesong.

  19. sesungguhnya hidayah milik Allah, dan semoga Mislina mendapat hidayah dari Allah.amin.

  20. dah mcm negro ak tgk…..

  21. semoga dia insaf sebelum terlambat…

  22. gambar ketiga tu, nampak macam ada tatoo je kat perut dia. ke aku yg silap pandang?

  23. What 's your price?

  24. klu body cntk,de gak la selera aku nk tgk..dh la selulit byk,peha besar,tu yg tgn kt perut 2 sbb nk cover spare tyre la 2…adoi….
    ko xyah la rse bangga tnjk gmbr ko mcm ni…ko pakai ko simpan sndr suda…

  25. mental nie…

  26. Minah tonggeng

    Lama tak dengar ko Sarip dol? Ko kemana?

  27. Minah tonggeng

    Mislina dah gile ,tolong selamatkan dia atau biarkan saje .mane ahli keluarganye?

  28. korang2 tak heran ke?..kenapa tak ada pak2 lebai dari parti islam tegur minah ni semasa dia dalam demo dulu?…patutnya ni la peluang untuk mereka buktikan dakwah mereka…B)

    • mane kite tau da ade org nasihatkn die, tp trpulang kt diri sendiri nk berubah ke x? ade org yg susah nk dpt hidayah, ade org yg da dpt hidayah contoh mcm abby abadi, yatt, diana amir. sume dtg dari diri sendiri. tp jgn salah kan 'pak lebai dlm parti islam' spt yg ko sebutkn, sbb peranan ni x semesti nye dari parti tu saje, sume parti yg ade org islam..

  29. Minah tonggeng

    Betul2 dulu berjuang untuk membersihkan yg kotor kononnye. Tapi tengoklah diri sendiri lebih kotor dari kandang tikus .pakai bikini telanjang lagi baik. Nampak pepek. Komen sikit pak lebai celup?

  30. Kesian parents dia

    Siapa Mislina sebenarnya… saya tak kenal, boleh tak siapa2 tolong bagi tau ..Who is she?

  31. Astagfirullah..ramai artis muda dapat hidayah..tp camne la dia boleh jd camni..takut tengok

  32. Tua nak mampos tak sedar diri. Ni kan pelakon yg tak brp nak popular tu.
    Tak selera

  33. i see a tattoo.
    sila jemput cari!

  34. Zed Zaidi~~~sila ambil tindakkan! hahahahaha

  35. alaa ..biar laa …dia nk tnjuk sikap 'BAEK' dia …. kita hrus bsikap .. 'DA KU KESAH !' kuang2… faluii

  36. Minah tonggeng

    Mislina oh ooomislina gadis melayu siapa bilang gadis melayu tak menawan.cantik dan menawan tu lah sebabnya bertelanjang.

  37. Puihh…geli aku..dah berlendut

  38. Kesiannn kat sedara kita ni… Macam mana lah kita nak tolong ingat-ingatkan "sesama kita" dia ni? Mungkin SENIMAN boleh tengok2 kan dan ingat2kan melalui artis2 yang dah berhijrah dengan bantuan ustaz/ustazah, dia orang kena pergi mendekati dia, cuba pujuk dan lembutkan hati dia ajak kembali ke jalan yang diredhai. Masih ada "cahaya" di hujung terowong, carilah cahaya itu sebelum terlambat.

  39. die ni dah lama tak dapat ni . tu yang pakai seksi..kot kot ade laki yang nk sngkot gn die ni.wawAwaw

  40. klu mizznina tu…ader gak keinginan nk tengok

  41. xyah nak sibuk pasal org lain.. hal sendiri tu pun x setle lg… solat dah cukup 5 waktu ke yang komen2 ni…? yg belum kahwin tu, pegang2 bf atau gf x…? haram tau sebelum kawin…..!!!

  42. biar kat dia la nak pakai mcam mna pon..kita ni jaga mulut kita sudah..jgn tau mgata org…yg sepatut nya kita bedoa spya dia brubah..bukan dgn mgata..

  43. masyaAllah… terkejut beruk aku tgk gambar2 nii… dia ni kalu berlakon drama asyik jd makcik2 jerr… ptt ler jd makcik pakai tudung… rambut dia lagu ni yerr…. btul ler cam komen zed…cam kaza jer muka dia….hehe

counter statistics