Sunday , September 25 2016
Home / Gossip Panas / Mizz Nina, Pop Shuvit akan perform di konsert arak

Mizz Nina, Pop Shuvit akan perform di konsert arak

Yeah Mizz Nina timbul lagi dengan kontroversi yang baru kali ini apabila dia bakal perform di konsert sempena Arthur’s Day. Walaupun ya mungkin Mizz Nina kini sudah setaraf penyanyi antarabangsa selepas popular dengan lagu “What you waiting for” yang berduet bersama Colby O’Donis, tidak bermakna dia boleh mengguris peminatnya yang beragama Islam dengan diundang ke acara ini?

Konsert Arthur’s Day merupakan acara konsert muzik yang pertama kali diadakan pada tahun lepas sempena ulangtahun ke-250 syarikat Guiness yang dimiliki Diageo plc. Dalam acara ini, di mana para peminum arak Guiness dijangka akan mengangkat segelas arak sebagai tanda memperingati Arthur Guiness, pengasas arak Guiness ini. Maka secara tak langsung artis-artis yang menjayakan ini juga akan meraikannya.

ps: Mizz Nina bersedia untuk di gangbang selepas konsert ini apabila semua telah mabook.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

6 comments

  1. back to basic.. takyah tnggu nyanyi kat mana atau program apa.. wanita Islam sesuai ke jadi penyanyi….?
    suatu ketika dulu ade masjid tolak derma Siti sbb jelas punca rezeki Siti. even ade antara kita yg was2 dgn pelaburan ASB atau KWSP smpikan pihak2 berkenaan keluarkan fatwa, tu tak brapa jelas pun org dah was2 ini kan plak jelas dah hasil pendapatan dr menyanyi…

  2. so bagus xpayah komen, tq.

  3. sy x ske mizz nina sejak bf sy yg sengal tu ble plak ckp kt depan sy yg mizz nina tu fevret artis ex gf die…wtf! melayu yg x mcm melayu..compare dgn yuna is better la…

  4. mizz nina baik tukar agama lagi bagus dari nyanyi lagu – what you waiting for – ( apa yang sedang kamu tunggu )-

    what you waiting for to DIE

    tunggu la azab dari allah. bila kamu sudah mati nanti

    – harap maaf jika saya terkasar bahasa –

  5. ni nmenye artis melayu yg nk jdik omputeh…tindakannye meng"feat" gn artis luar ngra sprt colbie o danis 2 mmg ptt d bnggakan…tp imej nye sbgai wanita Islam dan Melayu yg berwarganegra Malaysia..ptt di pertimbangkan….so nina…lps kwin ngn noh t ubah la sket gaya awk 2 ek….to noh…(nk pilih awek hot je)

  6. colbie tu dh lar yahudi mabuk! bwk lar ramai2 artis barat masuk malaysia lg… rosak!!!!

counter statistics