Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Mizz Nina tanpa makeup dan Blackberry Torch barunya

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

9 comments

  1. tak make up pon comel…:)

  2. ape plak x mekap..x logik..tu mekap gkla..mesti gk gune bedak sume..kalo xmekap tu lgsg x mekap ape2 ..mmg nmpk lain sgt mcm x mandi..jd tu mekap gk la wlpn x tebat mcm artis2 salu wt tu..cet

    • die mmg tak make up la…tak semestinye org tak make up mcm muka tak mandi…ade yg semulajadi cantik…gatei jgnla jeles…huhuhu…

      • hahahaha..mekap juge la..juz pki bedak pn mekap gk..kalo btl2 x mekap x taruh ape2 bleh knl la cemane rope die..ceh..xkan kuo xmekap lgsg..at least mesti bedak2 gk la..juz x setebal cm artis tu..

        • nmpk tak muka die kilat2 n ade kasar2…mane ade pakai bedak…aku tahula…aku yg amik gambar die ni..huhu…ak kalo kuar mlm ak tak pakai bedak…maybe ko je yg kuar sentiasa nk tepek bedak…

  3. adeii korang ni.. mekap2 pon nak isu ker.. die mekap ke, x mekap ke still lagi cntik..yg penting luar da cantik, dlm mesti lagi cntik…

  4. yg penting lurah dia cun..

counter statistics