Monday , December 5 2016
Home / Dunia Artis / Monahara akan berlakon filem SuperGirl?

Monahara akan berlakon filem SuperGirl?

Rasenye uolls mesti kenal siapekah Manohara nie kan? Die yang pernah menggegarkan negare pasal kes lari dari  Tengku Mohamad Fakhry dulu tu. Ntahlah. Mak Bedah pun tak amik pot sangat. Tengku xnak amek Mak Bedah jadi bini sape soh? Hahahaha.

Cerite terbaru pasal minah Endon nie, dengonye die akan berlakon dalam Filem Supergirl yang katenye meniru bulat2 Super-hero Spider Woman. Mak Bedah tak heran lah kalau nak berlakon filem pun. Tapi kalau dari gaye kostum yang kartun tu pakai macam tiada baju jah? Ishh! Sempang!! Mak Bedah cube nak bayangkan kalau lah Si Pinot tu makai kostum, terbeliak mate2 si hidung belang kat luo tu. Boleh kalahkan filem Dr Rozmey berjute2 rupiah. Lol!

Okeh! Petang nie cuci2 mate ngan gambo2 si Pinot nie lah yek?

Tags

About Mak Bedah

Seorang wanita yang tampak introvert tapi liar di dalam, memburu gosip artis untuk dijadikan santapan tengah hari. Musuh ketat kepada Musalman.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

10 comments

  1. drama supergirl dah main tiap hari kat indon ni, tak seksi sangat pun mcm dlm poster. manohara nmpk gemuk dlm sinetron sampah itu.

  2. Konfom lepas ni TV3 beli sinetron tu pas tu tayang ..kahkahkah..bukan ker TV3 dan Astro penyokong industri seni Indon..dengar khabar costume tu dia maling dari Marvel comic….

  3. lantak la nk berlakon cte ape pn..mcm la nk tgk pn..wakakkaa

  4. apa title besaq tulis monahara..kat cerita bawah tu lak manohara..jgn tulis mona fendi dah..hah..

  5. rs nye xde la cantek sgt dia nih….byk lg aktress indon yg lebey cun dr dia kot…maybe sbb dia putih gebu je…cb klo dia gelap n gmok…xde sape nk amik dia…kui3….lgpn xkisah la filem ape dia nk blakon…jarang tgk cter (drama or movie indon)citer smua sama je…

  6. muka dia sekali pndng cm norish karman lak aku tgk

counter statistics