Tuesday , December 6 2016
Home / Pelik / Monyet panggang di Afrika (7 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

25 comments

  1. tak berhati perut langsung!!

  2. Astagfirullahala'zim……

    memang pun tak berhati perut…

    kesian pun ada…

  3. Nak wat cam ner dh tu makanan dorg.. Tak kan kita nk kata dorg zalim dn x berhati perut lak.. Dorg pun nk survive gak..

    • kan?!! kalau nak kesian sume makan sayur je la…jgn lepas ni kesian kt sayur sudah..makan angin je la jawabnye.

  4. eh..eh kesiannye monyet2 ni..mcm mane lah dia di bunuh dulu ke atau terus di panggang hidup2..

    • radang >Klu ko lah.. ko nk mkn monyet ke atau ko sggp lapar sbb x de mkn.. ahaks. Aq ingat kan mesti dorg panggang dlu monyet2 2 baru dorg bunuh.. wakaka wat lawak lak aq ni

  5. dh la muka nk macam orang.. sayu aku tgk. but in the nature, "anything's worth for anybody to survive." – Steve Irwin

  6. tak sanggup nak tengok.cam tak sapai hati plak.. tp tu kan makanan depa.nak kata apa ek 🙁

  7. Ya Allah..xsanggup nk tgk..camni ke buat kt binatang..

  8. setiap bangsa lain seleranya..yg kita ni mkn ayam,lembu,kambing xde plak nak kata xde hati perut dan zalim…

    • yes! betul jugak.maybe depa tgk kita sembelih lembu pun depa kata kita kejam kan? tp tu lah tuntutan agama, bangsa,selera masing2 kan..

  9. my bf from nigeria… dier pun ader bagitahu pasal hidangan ni… tak sangka la plak rupa dier cam nih.. hahhaha…

  10. mcm xde makanan lain jer..bengong pnye orang!!

  11. Aq ni beragama Islam cuma nama je Wong Fei Hung.. =) Agama aq benarkan aq mkn lembu tapi penganut agama hindu x dibenarkan makan lembu yg dorg anggap suci. So ada kah patut jika aq diharamkan mkn lembu..? Kesimpulan nya. Kamu mkn lah apa yg kamu dibenarkan mkn wlu pun itu bkn makanan kami dan kami mkn lah apa yg kami dibenarkan mkn wlu pun itu bkn makanan kamu.

  12. dia panggang hidup2 ker………kok ye pun, gaul la ngan kunyit dulu ke tepung kfc ke..ru la selera..

    haha

    • Putri >Dorg panggang dn bakar tu proses membuangkan bulu lah.. Pas tu bru dorg gaul dn lumur dgn rempah kari adabi.. Klu dh hidang kompem ko pun mkn sbb ko x tau tu daging apa.. sedap hgga menjilat jari lagi.. wakaka

  13. Que Rizuwan Mahrop

    Garu kepala ngok dieorg nie huhuhuhuhuhu mam monyetttt ……… tp dah tgk dulu jiran mam monyettttt huhuhuhuhu bau die uweeekkkk semcm bile keno panggangg……..

  14. mmmm sehingga menjilat jari kaki

  15. takkan nak makan palanya………..uweeekkkkkkkkkkkkkkk………………..

  16. 😮 tak berprikemanusia'an

counter statistics