Sunday , October 2 2016
Home / Pelik / Monyet panggang di Afrika (7 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

25 comments

  1. tak berhati perut langsung!!

  2. Astagfirullahala'zim……

    memang pun tak berhati perut…

    kesian pun ada…

  3. kejam btul.

  4. Nak wat cam ner dh tu makanan dorg.. Tak kan kita nk kata dorg zalim dn x berhati perut lak.. Dorg pun nk survive gak..

    • kan?!! kalau nak kesian sume makan sayur je la…jgn lepas ni kesian kt sayur sudah..makan angin je la jawabnye.

      • arlin >Mkn rasuah lg best kompem x kesian nyer janji masyukkk.. wakaka jaat nye aq

  5. eh..eh kesiannye monyet2 ni..mcm mane lah dia di bunuh dulu ke atau terus di panggang hidup2..

    • radang >Klu ko lah.. ko nk mkn monyet ke atau ko sggp lapar sbb x de mkn.. ahaks. Aq ingat kan mesti dorg panggang dlu monyet2 2 baru dorg bunuh.. wakaka wat lawak lak aq ni

  6. dh la muka nk macam orang.. sayu aku tgk. but in the nature, "anything's worth for anybody to survive." – Steve Irwin

  7. tak sanggup nak tengok.cam tak sapai hati plak.. tp tu kan makanan depa.nak kata apa ek 🙁

  8. Ya Allah..xsanggup nk tgk..camni ke buat kt binatang..

  9. setiap bangsa lain seleranya..yg kita ni mkn ayam,lembu,kambing xde plak nak kata xde hati perut dan zalim…

    • yes! betul jugak.maybe depa tgk kita sembelih lembu pun depa kata kita kejam kan? tp tu lah tuntutan agama, bangsa,selera masing2 kan..

  10. my bf from nigeria… dier pun ader bagitahu pasal hidangan ni… tak sangka la plak rupa dier cam nih.. hahhaha…

  11. mcm xde makanan lain jer..bengong pnye orang!!

  12. Aq ni beragama Islam cuma nama je Wong Fei Hung.. =) Agama aq benarkan aq mkn lembu tapi penganut agama hindu x dibenarkan makan lembu yg dorg anggap suci. So ada kah patut jika aq diharamkan mkn lembu..? Kesimpulan nya. Kamu mkn lah apa yg kamu dibenarkan mkn wlu pun itu bkn makanan kami dan kami mkn lah apa yg kami dibenarkan mkn wlu pun itu bkn makanan kamu.

  13. dia panggang hidup2 ker………kok ye pun, gaul la ngan kunyit dulu ke tepung kfc ke..ru la selera..

    haha

    • Putri >Dorg panggang dn bakar tu proses membuangkan bulu lah.. Pas tu bru dorg gaul dn lumur dgn rempah kari adabi.. Klu dh hidang kompem ko pun mkn sbb ko x tau tu daging apa.. sedap hgga menjilat jari lagi.. wakaka

  14. Que Rizuwan Mahrop

    Garu kepala ngok dieorg nie huhuhuhuhuhu mam monyetttt ……… tp dah tgk dulu jiran mam monyettttt huhuhuhuhu bau die uweeekkkk semcm bile keno panggangg……..

  15. mmmm sehingga menjilat jari kaki

  16. ali baba dodol

    takkan nak makan palanya………..uweeekkkkkkkkkkkkkkk………………..

  17. 😮 tak berprikemanusia'an

counter statistics