Monday , July 28 2014
Home / Gossip Panas / Muka Anita Sarawak yang agak scary

Muka Anita Sarawak yang agak scary

Hantu opera cina bergambar dengan pontianak harum sundal malam. Pontianak harum sundal malam bila siang nampak cantik malam pula menyeramkan. Hantu opera cina pula siang malam menakutkan. Wahahaha!

hantu-opera-cina

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

35 comments

  1. Meluatlah tengok ni orang tua ni…
    Dahlah tua tak sedar diri lagi tu…
    Rumah kata pergi,kubur kata mari masih lagi tak nak insaf2 walaupun sikit,,,

  2. die ni mmg kalo tgk pn menakutkan…kulit muke tu ptt dh kedut dh..tp nmpk tegang semcm je..nmpk sgt something..jenoh nk pki ubat komestik je nk bg tegang..haha..dh tua tu terime jela..

  3. Pontianak paling jelita – Maya Karin hehehehe….
    ALaa…make up je lebey tuh x pun silap make up, apa pun minat Kak Nitha.. :D

  4. ewiezzz…dah sah2 kak nita tu cucuk sana sini…dah tua pun tak sedar diri…kalau tak macam mana kulit dia bleh tegang macam tu…cantik plastik

  5. Aku tengok Kak Nita kat luar nampak cam ok
    tetapi nampak juga muka dia tegang semacam jer
    Dia dah tua tetapi masih nak jaga penampilan sebagai artis
    Maka dia terlupa dirinya sudah menjangkau usia
    Walau apapun aku tetap minat dgn Kak Nita

  6. Maya karin tu masih muda
    bila dah tua pun akan hilang juga kecantikan dia
    Tiada Yang Kekal Melainkan ALLAH

  7. tak baik mengutuk..
    ntah2 admin seumur tak solat apa gamaknya..

  8. dia ni tiap2 bulan jumpa personel doctor dowh
    nak cucuk.. ekekekekke
    aku penah jumpa dia kat satu medical centre
    mase tuh aku part time kejew kat c2
    so aku tau serba sedikit

  9. ala tgk muke anita sarawak ni pn da tau la cucuk sane sni..umor mcm tu xdenye kulit mcm tu lagi..mesti dh kedut2 dh..uhu

  10. Sungguhpun memang nampak agak overly done Kak Nita tu tapi for me it is OK.

    Since dia sendiri pun tak kisah how she looks like after whatever she chose to have it done on herself dan ada confident to face the camera and media, I think we should be proud of her instead.

    Mana lah ada artis tempatan at her age, maintain so well and still look so great?

    Botox ke? Plastic surgury ke? Susuk ke? It is entirely up to her. Janji in my eyes, dia tak susahkan siapa2 pun kan?

    Yang harus insaf tu I rasa, adalah mereka yang suka mengutuk orang lain lah.

  11. tak kisah ah kak nita tu, yang penting maya karin cun…

  12. oit..
    kO tue yg pOyO..
    kO pOn patut insaf ngak bukan taw nk kutuk je..
    sOkOng benzippo

  13. Dgr kabo psl teater Natrah tu Maya karin ganti Dian DIanelle… kes bayaran kononnye si Diana tu tolak tawaran. tp aku wase sbb watak tu berat sgt aaaa. sedey ooo cite Natrah ni isk isk isk…

  14. kak nita kater dia slalu amek air smbahyang…sbb tu muker dier salu tegang dan berseri…:D

  15. anita sarawak kau dah tua.memang menjaga keterampilan untuk suami tu tak salah.tapi demi kebahagiaanmu dunia akhirat buanglah keruh ambillah yang jernih.assalamualaikum

  16. BERKAT AMIK AIR SEMBAHYANG??HUHU..DOKTOR PLASTIK SURGERY, TOKEY BOTOX DGN TOK MOH SUSUK TAK DPT CARI MKM LA..NENEK AKU TAK DA PUN MUKE CEKANG TARE DIA NI..APE PUN TERIMA LA KENYATAAN YG DIRI TU PAKAI BENDA ALAH TU JGN DOK KATER BERKAT AIR SEMBAHYANG, INGAT ORG LAIN X SEMBAHYANG KER??CUME KENE INGAT ORG LAIN SEMBAHYANG JGK CUMA XPAKAI BENDA ALAH TU JEK..APE PUN SUKE KAK NITTHA..HEHEHE…MEMANG VOUGE N SCARY U…XDE SAPER2 KER NAK WAT CITER SCARY MOVIE KAT MALAYSIA NI??DAH DE DAH CALUN NYE..ASIK TGK MAK MAH JEK JD ANTU..YG NI LG SCARY APE…KEKEKEH…

  17. geli-gelaman tengok nenek kita 2.dhla gn nama Sarawak, memalukan orang Sarawak ja.bodoh nak mampus.Cubala gn nm lain ka, cthnya: anita botok ka, xpun anita susuk.ha..kan lebih elok lagi

  18. jangan lupa pada dosa and pahala. awk 2 dekat2 nk kena dengan falsafah ni: kubur kata mari,rumah kata pergi.Insaflah.sy pun bersalah juga sebab mengutuk n sedar xda manusia yang sempurna cuma nak saling mengingat ja.wasalammm..

  19. Memang meluat tengok anita sarawak.Lagi2n asyik nak promote abang mahathir dia.Tak penah nak tengok rancangan dier.Meluat.Baju ketat semedang,lipstick merah menyala,pipi macam bola golf…kesian arwah ayah dia ngan arwah mak dia kat akhirat.Pikir2kanlah kak nita..

  20. Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com.

    Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

    Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

    Terima kasih.

  21. dia ade kelebihan & kekurangan.
    Dia dah plastic surgery, so dia mungkin ingat die muda.
    tapi, bukan semua pompan tue umur hampir 60thn boleh gerak aktif..
    Suara die ok kan….

  22. Nenek midlife cricise.
    hei, dulu pernah cuba jadi Oprah winfrey m'sia ngan ade televisyen show 'Anita' tapi x jadi.
    muhahahaha.
    Malu malu padan muka…

  23. kak nita best..dh kenal dekat baru taw..peramah n baik hati..

  24. ala korang ni ngumpat pn dah dosa jugak..alangkah baiknya korang doakan dia berubah…n doakan korang berubah sama..jgn sik nmpk slh org..

  25. apa korang ni ngumpat pn dah dosa jugak..alangkah baiknya korang doakan dia berubah…n doakan korang berubah sama..jgn sik nmpk slh org..;

  26. Actly kalo korang jumpa anita sarawak ni mmg dia jenis orang yang honest dan pemurah budi bahasa.Sesiapa yang x kenal dia jangan lah asik nak dok hentam aja…kadang2 kita perlu cermin diri sendiri.Itu hak dia..nak cucuk atau apa pun.Kita toksah nak susah payah nak sibuk2 hal dia.Saya mengenalinya sejak saya bekerja di KLIA dulu.Malah suami anita juga merupakan seorang yang baik dan penyanyang.Renung2 kan diri kita sendiri adalh lebih baik dan sebaik2nya

  27. tu baru tgk kt muke je anita sarawak ni..
    cube admin cari gamba yg nampak tetek dier..
    pergh beso giler, da mcm pornstar..giler ahh..
    tu tetek ori ke x ori?

  28. anita ni bnyak gna silkon,,getah ..idung ,,brest,, lehir dia pon bedah tarik tuh kasi tegang..tarik brape kali nk tarik daa,,lama2 x dan nak tarik kulit tu mengelebeh gak,,mana ada org leh lari dgn ' tua ' nie kan,,harap k.nita kita mendapat hidayah dati Allah dan berubah kearah kebaikan..Wallahualam..

  29. shagim de la rankine

    heran tengok org yg mengutuk…cermin diri tu dulu.org tu hidup dah lama…yg muda2 ko kan tua jugak.mas tu bila org dah tegor muka dah berkedut masa tu lee nak modified ….caya lah ckp aku

  30. X Kira la siapapun dia (kak Nita)….kita tengok jer la apa keadaannya nanti…..sian dia….

  31. Cam lady gaga pon ade hi hi hi……

  32. Klau nak diikutkan, di rantau Malaysia/Singapore/Indonesia ni hanya kak Anita Sarawak sahaja penyanyi yg benar2 berjaya bertahan dlm career dan penampilanya selama 40 tahun lebih..kak Nita ni suka dilihat sentiasa cantik n segar..lagi pun bukan senang nak bertahan hingga kini..artis muda pun belum tentu dapat ganti tempat macam dia..hanya dia anak melayu yg pergi keluar jauh..artis2 melayu lain tu..especially penyanyi melayu ibarat katak dibawah tempurung aje..x pernah kemana pun..yg hebat tu cuma gossip murahan..so far kak Nita..the best

counter statistics