Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / Nabil Mentor bersama ibunya

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

15 comments

  1. hahaha..mmg la nmpk mude dh pakai mcm2..mesti dh 40thn lbh gk umo..dh anak pn umur dh berape kan..huhu

  2. pergh M.I.L.F…….

  3. bkn mude sgt..cume bergaye jer..mesti mak die 40 thn lbh gak umur..anak kan dh besar2..bese la awet muda jage muke sume..mmg la nmpk mude..hahahaa

    • ye ke 40 thn ceh? ko ni berpengalaman la ceh.. B)

      • behtu xkan la mak die umo 30 lbh kot? nabil kan dh 21 x silap..nabil ade akak lg..dhtu mak die kawen umo brp? org skg wlpn umo 40 lbh ke nmpk mude..bese la pakai jamu sane sni..kosmetik byk jual..wkakakakak..aku mude lg laa..

  4. Wahh mudanye…. cam kakak adek lahh …

  5. gamba no.2 tak tahan…MILF Hunter!!!!!!!!!!hehe

  6. Mesti emak dia kahwin umur 20 tahun anak sulung umur 21 tahun so emaknya sure 41 tahun biasalah tu…kalau kahwin muda….cam kakak aku…umur 45 dah timang cucu…nenek muda gak tuh

  7. org pompuan umur 40 tahun wajah dah keras tak ayu lagi

  8. ko nie ceh.. kalO kutuk Org nO 1 kn..
    biasenye kalO org2 mcm nie mest sdri pOwn xbtOl..
    wakakaka

    • slamber kutok aku..aku kutok ape? btl la aku ckp..xkan mak die umo 30 lbh plak..ape laa…ko tu dh tua la tu jeles ,hahahhaa

  9. nabil ade akak lg atas die la..ape la..

  10. hmm kekdg dr segi dressing,,,kate org teganu 'jangok' ble wak kite nmpk muda wpun dah berusia…
    Tp mmg aaa mak ye tu dah 40 pluss.. tp cuba ko tgk actress Deanna Yusoff ke Ella ke, 40 plus gak tu, tp bese aaa lum branak lai kot so nmpk mude hehehe…. Ziana Zain pun dah 41, tp sempat lai branak baby kembar bebaru ni…. yg pasti dia tu still maintain what!

  11. MILF!!!!!!!hahahahaha

  12. best kan bla mak yg jd manager..
    tak payah bayar gaji..
    hahhaha

counter statistics