Friday , October 31 2014
Home / Gossip Panas / Nabil Raja Lawak kantol bercium mulut dengan Uqasha?

Nabil Raja Lawak kantol bercium mulut dengan Uqasha?

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah.

Meh sini Mak Bedah nak cakap;

“Nabil yang hensem tapi otak takdak, apsai lah ko nie mengong sangat ni. Bekas awek ko dulu, Irma Hasmie yang cun melecun tu tak cukup baik ka? Wat malu kompeni je lah ko nie. Ishh.. Mak Bedah ni memang peminat ko dulu,tapi lepas ape yang Mak Bedah dapat selepas ko makin popular, Mak Bedah rase buang mase lak nak minat ko nie”.

Memang patut lah Irma tu blah jek. Kalau die still ngan ko agaknye makin kurus kering le jawabnye. Merane tengok perangai ko yang tadak akal nih. Ohh lagi satu ye Inchi Nabil, tak payah lah susah-susah nak nafikan ape2. Orang kalau dah berak tepi jalan, mane nak ngaku tu tahi die. Haha.. Bengap punye Nabil.

Sebab tu lah Mak Bedah nak bitau kat korang-korang die hard artis-artis nie. Tak yah lah nak minat lebih-lebih artis Malaysia nie. Bagi contoh yang baik pade masyarakat berape kerat je lah. Yang lain tu semue, wat malu mak bapak je.

Kredit gambar: Ieyra.com

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

30 comments

  1. astagfirlahalazimmmmmmm……….. iyer ke?

  2. mampusla ko pasni nabil… Bodo piang!!!

  3. baghal tak bertempat. tu la dia kalau dasar tu kg.com mmg tak boleh ubah la perangai. 3 suku pun lagi pandai.

  4. hahahaha…nabil ni dhla xnsem…culture shock..xde maruah!!

  5. edit photoshop.. pada yang buat fitnah tu paham2 la yek dosanyer…..
    kat akhirat nanti la ko jawab,,,

  6. adoi nabil..agak ar kan.. bengap ya ampunn..agak2 ar..pelik toi..awat la awek2 cun blh sangkut kt hg..hg dh la x bpa nk hnsem sgt.. nk kata berduet..x lma lg x da la tu..

    gbr tu sah2 korg x pki baju..truk2…

  7. laki2 sekrang susah nah pecaya kn, dah dpt yang elok, nak lagi yang lebih elok, tak semestinya yang lbih elok tu akan buat awak bahagia ye..renung2kn lah..

  8. john dengan labunya

    photoshop otak ko..ni real lah..jgn nk backup dia ni..memang lagi dulu shock culture, mampos lah carier dia ni nanti..
    xguna nak memperISUkan photoshop, dah memang ragam artis2 baru naik buat perangai

    dulu cita pasal sedih keluarga dia, ni dah buat taik sapa dapat malu , xke keluarga dia..

    LOL

  9. boo nabil………………………

  10. x tau la nk cakap camne kat ko nabil..abis punah harapan mak ayah ko..

  11. hadui gmbar ni tak ptt di panggil super impose.. super possible boleh rr…
    super impose yg mustahin.. melainkan ade software baru 3D manusia REAL… main gerak2 bibir dan muka.. hik3… budak2 grafik tntu faham

  12. Sebagai yg mahir dlm bidang photoshop sehingga berjaya menamatkan pengajian dlm bidang ini, saya ingin mengatakan ini bukan super-impose ye tuan-tuan.sila lihat bayang kat muke betina tu dan juga bayang2 di bawah dagu mereka.Nabil mmg culture shock. Gelabah lebih. Cuba igt time dia eksiden motor dulu. Bwk motor besar tp mcm sakai. Aku dapat rasakan ramai yg menyesal undi dia mase raja lawak dulu.

  13. apesal nampak cam tak pakai baju je dorang ni?

  14. pink red butterfly

    stupid punya nabil…sohai

  15. pink red butterfly

    menyesal aku undi dia..owh tidak….xkenang budi dh kaya nk brlagak..pas nie mamposlh engko

  16. minah tu pon taktahu malu ke…dahlah2 dua2 tak berbaju…ntah ape la dorg wat after bermuah2..

    • wat maksiat la pe lg..ayam goreng dh depan mata..dgr2 lg irma dh cekup pompuan dlm umah si capang ni kan…ape lg lau xadegan industan berguling di katil..ops..terlucah la plk…korg paham2 la lau dh b2 begini yg ke3 pasti bersorak bg semangat..teringat lgu meor dgn altimate..duduk rengang2..jgn pegang2..hahahaa….yg time setan nyanyi tu yg betoi….

  17. tol3…mmg x sangka sangat2 perangai nabil mcm nie…wat malu org nogori joooo….dahla wat maksiat, mmg ptt irma tinggal kan die…ramai laki yang lbh baik, ensem, macho dr nabil nengong tuuuuuu….dahla wat lawak x jd….semoga irma tabahkan ht…;-)

  18. PERANGAI LAGI ELOK DARI HAIWAN!MEMALUKAN ORG NEG.SEMBILAN JE MATT MULUT GELEBER NIH.XMALU LANGSUNG,MAK BAPAK XASUH DARI KECIK KE?BESAR2 BUAT MAKSIAT. GILER SIAL BABUN NI.

  19. betolke ni…kesian nabil…

counter statistics