Thursday , September 29 2016
Home / Lain-Lain / Nabil Raja Lawak Peluk Irma Hasmie

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

18 comments

  1. mcm la best sgt

  2. kecoh nyer
    sikit punya hal pun….erm
    banyak lagi hal lain yang lebih teruk
    cam af7
    masa nyanyi berduet lagi teruk……
    terpeluk pun salah….cam ler korunk baik sangat
    yang siti cium dengan hubby dia bleh plak
    walau dah kawin sama jer….

  3. WOI NAD..KO NI NGEK KE APE? YG DH KAWEN LANTAK LA..SI NABIL POYO NI DH KAWEN KE? OTAK KO LTK MANE? APE LA LU..KE PANGEI KO MCM NABIL SAME JE? KAN ? SBB TU KO BEKAP? HAHAHAHAHA
    BLAH!!

  4. wow bestnya peluk irma

  5. woi nad, ko ni x tau hukum hakam ker..
    cekgu.ustaz,mak bapak x ajar ker….
    memang ko ni perosak…

    nabil tu bujang la ngok…..
    tak bolehnyer peluk2…..

  6. kan nabil dah mintak maaf…relax k..sume org pnah wat silap..hopefully dier tak ulang bnde yg same lagi..=)

  7. walau apa pun camne tak best je dia org couple
    irma layak couple ngan yg lebih hansem
    hihihi
    ini pandangan aku la

  8. Alaa.. korang ckp serupa korang ustaz / ustazah je kat sini..
    Peluk ni korang nampak la.. tp benda2 kecik cam pgg tangan or kiss pp tu korang tak nampak plak..? Manusia : kesalahan sendiri tak penah nk nampak.. ramai lagi pelakon yg kat luar sana tu berpeluk2.. even dlm rakaman filem / drama skali pun.. kdg2 tu leh tgk Aktor ni da berpuluh2 Aktres dia peluk.. tp takde plak org nk hentam ek?
    pelik.. pelik..

  9. alow nabil kimak,jga la skit kelakuan ko 2…ni bkn amerika nk peluk2…n jga kata2 ko 2…kerana mulut badan binasa…bkn nabil je,tp kpada sume artis2

  10. come on lah kwan2..
    wake up lahh..
    xpayah nk sibuk sgat jaga tepi kain org..

    org mlysia ni da xde keje lain ke nk kacau bilaukan hidup org?
    dia nk peluk ke apa tu antara dia ngan tuhan la..
    kau sedar x yg korg kecoh2 memalukan org ni sama besar je dosanya?

    melayu ni mmg x ubah2 prgai..
    sebuk gaduh politik..sebuk gaduh gossipp..
    korg apa ada?bangsa2 lain tgok je pastu buat keje sdri..

    pastu nak salahkan governmnt minyak naik la pe lah.
    cina da pkai Slk kau still pkai proton wira..
    aduhai..

    lu pikir la sdri

  11. relax la… nmpk sgt kat tb ari tu mmg nabil x sengaje pun peluk awek die tu.. nmpk sgt muke terkejut n teruje die tu…

  12. betul betul betul..da xsengaja..tu pun korang nk kecoh..
    bkn rapat mane pun..lgpun ms tu semua org die pluk..lain laa klu die terpeluk ikin mawi yg ada kat ngn tmpt ddk die..

    lgpun nmpk sgt muka die terkejut..
    korg mcm laa xbuat pkara yg sma..
    dorg manusia jgk
    yg lbh truk dr tu pun ada..
    xkecoh mana pun..

  13. x pyh lah nk salahkn org..palakon yg lain berpeluk dlm filem drama ke filem x plak korang nk komen.bkn setakat peluk,siap tido sesama,ape cerita..manusia ni same je perangai baik aku,korang ngan nabil..dosa masing2 ok.kdg2 org yg judge tu pun same jer..mintak2 lepas ni xde la aksi mcm ni lg..for nabil congrate to you.

  14. kecoh la korang.. nabil br peluk irma. bkn ya romen irma pun..

  15. sdh ku katakan..
    Nabil tak sngaja pun..
    dia peluk dgn semua org di sekelilingnya..
    dia sendiri dlm keadaan terkejut bila terpeluk Irma tu..
    tp tgk la blk video tu, bdn Nabil + Irma bkn rapat mana pun..
    lebih ramai lg aktor + aktres yg blakon peluk2..
    smpai buah tut rapat dgn dada aktor.. ada korang kecoh?
    g tgk Julia Ziegler dlm Jgn Tegur, dipeluk oleh Pierre korang ada ckp pape? dasar manusia…

counter statistics