Wednesday , September 28 2016
Home / Gossip Panas / Nabila berbikini di Pulau Tioman tersebar (4 gambar)

Nabila berbikini di Pulau Tioman tersebar (4 gambar)

Beberapa gambar Nabila Huda berbikini di Pulau Tioman telah tersebar di internet. Ia pada mulanya tersebar di laman Facebook di fanpage Nabila Huda sendiri apabila peminat dengan tidak sengaja telah memuat naik gambar ittew. Malah ada beberapa kelibat artis dilihat di situ bersama Nabila, antaranya Cico Harahap & Nita Hamzah. Di sini kami sertakan 4 gambar sahaja memandangkan yang lain tiada kaitan dengan Nabila Huda berbikini di Pulau Tioman. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

72 comments

  1. yeeaahaaaaa! baru lah emerika!

  2. kat blog media lain suma pakat sensored gmbar si Abil nie…. Media malaya jer yg brani mati kasik tunjuk dia punya muka! cayalah beb!!!! huhuhu….

  3. teruknyer..tak ingat mati ke weiii….!!!!…..tak kesian kat bapak ngko yang dah alim tu…..

  4. hi..umm belum tengok lg artis kita kalu gi Bali….hehehe

  5. ape nk jd..wt malu jer..prangai mcm jamban!!bapak die diam je ke?huhu

  6. da mcm kat Pulau Mauritius..yeaaahhhh…idooppppppppppppppp malaysiaa.a…….

  7. kan 'Malaysia Boleh'..hehehehehe

  8. whahaha… so, persoalan utk siape yg tgh kiss baeekk punye kat pulau itu sudah terungkai…

  9. christian kurniawan

    bangga sangat sebab artis melayu malaysia menjadi model kepada budaya bikini yang mengetepikan budaya berkemban dan bertrack suitedi tepi pantai, i salute you….bitch..

  10. ala takat tetek kecik xyah tunjuk laa xterliur pun nak tgk

  11. ade aku kesah , aku tetap hot, aku tetap laris filem aku banyak lagi tunggu giliran nak tayang .skop production dah sign aku untuk 50 filem diorang akan datang..kalau aku nak kesah ke caci maki korang kebulur aku anak beranak weh…

    • hitam r ko punye… kan3x
      wekkkkkkkkkk
      huduh prangai. akai ada..
      kt neraka tuh nampak je ko trus telan… hehe opsss
      mmg allah slalu bg rezeki kt org yg wat maksiat. nk bg masuk trus, str8 to the hell..

    • anti nabila hitam

      ko hodoh la weh . tetek kecik . hitam la . eeeeiii tokse . laris pon sebab arttis lain, bukan sebab ko . hahah ..

    • kalu tuan tu comel xape,,,,nie hodoh macam kambing,,,sedar la diri tu??um

  12. adoiiiiiiii…..kasihan dia adoiiiii…terang2 kurang pendidikan agama…adoiiiii

  13. aduhaiiiiii anak gadis seorang rockers yang beridolakan seorang ulamak politik…

  14. jgn sebut politik disini. tq

  15. Bodoh.apa kaitan beridolakan ulamak politik?

  16. jahanam2..~

  17. tak sedar diri lagi la pompuan ni. patotla laki ko blah. apela nasib anak ko nanti ye? kesian aku kat budak tu.

  18. Astaga….

  19. MALAYSIA BOLEH!!! Korang ADO?

  20. dia nk ilangkn stress tahap cipan la….bia la dia…hak masing² n tanggung la sdiri…

  21. kucinghitamkakipanjang

    yg pakai bikini belang2 tu xleh blaaahhhh……. hhehehehehhee…. hrp mereke berubah ke arah kebaikan nnt ye. same mcm sye……

  22. la tunjuk sikit takpe… bukan ape pun…

  23. tp kalo pakai tudung & jubah ge menyelamkan bagus…

  24. Tak malu betol . Dah la tak glam . Publicity murahannnn punyerr

  25. artis pun manusia besa juga…..x lari dr kesilapan…..

  26. biarkan… lubang kubur lain2 dosa masing2 tanggung… jangan lak kite yang menambah dosa…

    • ha ah yela tu kubur lain2 dosa masing pastu yg tukang mandikan jenazah,tukang kafankan dan gali kubur dan angkut pegi kubur sendiri buat ek?

      • yang penting bukan kau yg masok kan dia dalam lubang kubor tu.. bkn ko yg mandi kan dia.. dari ko dok kutok2 orang baek ko jage keturunan ko agar jgn jadi mcm ni. ko nasehat kan keturunan ko tu.

  27. tetek dia kecik la…hahaha

  28. Elok telanjang jer!

  29. Si Nabila ni memang liar…sape yg kawen dgn dia dulu silap besar lar..hahaha…
    dia mane puas nak hdup cm omputih…
    Bapak dia bkn leh buat ape…
    Dia brcerai pon memg alasan dia nk bebas n jd liar..huhu

  30. rasa nya lagi ramai org melayu yg islam pakai bikini kat sunway ms aq g thn 2007 x tau la plak skg ni cam mana

  31. Melayu. suka sgt jaga tepi kain orang..tu hal dia..hal kain korg sdri cmna? ada baik?

    • ni bukan pasal jaga tepi kain org laa …tp kita hidup bermasyarakat kene saling tegur menegur …
      kalau nk sangat buat hal masing2 ..nnt mati tanam sendiri k …buat hal masing2 kan…

  32. pnya lh kecik dia pnya tut..tu..

  33. Wah… lidah bertindik la… Buat apa dia nak bertindik lidah tu ye….

  34. pe lh nk jadi ngan minah nie…hhhhmmmm…
    :S

  35. da jd mak org pon perangai cm ni…aku suka tgk nabila blakon..tp aku x suka la perangai die cm ni..smoga die lbh menjaga tingkah laku die lps ni…jge ank kt umh lg bgus dr wt hal cm ni..

  36. artis ker pompuan ni? Tak pernah dengar pun pasal filem dia? Ziana Zain tu tak payah pun nak pakai seksi seksi, fofoular seantaro malaya lagi. Kayo pulak tu. Ini budak nabila ni adoihhh gone case. Kalu kat public boleh bercium & pakai camni..malam malam aku tak dapat nak bayangkan. Pencegah maksiat tak sempat nak pegi kot malam tu. Kalu tak…lagi haruuuu double hot news

  37. pehhh..hitam melengut! bikini belang2..hahah! nabila ni mmg jnis pmpuan liar..xnk kne kong2..mgkin la die cerai sbb laki die xthn ngan prgai die…aku rs die ni jnis pmpuan yg xleh kne kong2 n ikot ckp suami..adoii…xsegan ke da ank bagai…

  38. alah bersepah kot malay girl telanjang kat pulau tu…ape korang nak heran..kat blog tulis pe nak jadi la pe bagai..g lepak pulau tgok..korang yang cokeng nanti.

  39. xheran la nabila pki bikini!! artis msia mmg sk tyang body pon!!tgk angerah skrin dh ler..rmai yg berkemban..bl acting, watak baikkk baikk jer!! air mata berjurai-jurai!! hipokrit!!

  40. haha nang mntap … bgus tlnjg truss dia tuhh ..bngga jx muka dia pkai mcm tu .. pa khaa …

  41. x heranla kalo dia pakai gitu sbb dr dulu lg dia mmg dh cenggitu…dr zaman bujang smpila ke title janda ni…penah kawan aku nmpk dia kt cherating…gitula pakainye…sbb tu dia rs x malu…sian kt bekas laki ngan ank dia…dh la ank dia bekas laki dia yg jg…

  42. Sambutlah tanganku kawan.. aku takut tenggelam.. tobat2 la wey!

  43. intan cindai manja

    biarlah nama pun artis kan…bukannya telanjang pun..pakai bikini je..biasa lah tu..apa nk heboh lg pun bukan cantik pun aku tgk si nabila huda tu…..kalau siti nurhaliza pakai bikini baru heboh satu malaya dan nusantara…..

  44. bg den buekapo nk ktuk an.. ptt bg somangat kek dio hahaha.. kok org melayu yg malu nasihat an la coz adat kito x ado cmni. tp ekau org pk la brapo ramai ank melayu yg laie hancur hahahaha

  45. MALAYSIA BOLEH MALAYSIA BOLEH HAHAHHA.. DLU NK WAT CAMNI SMUE DOK G LUAR NEGARA SKRANG SMUAE BLEH KT MALAYSIA..

  46. pakai jubah la kot kalau nak gi scuba dan mandi pantai

  47. kelakarnye nak berbikini tp tetek kecik sgt2….dah beranak pun msh berperangai mcm nie…nauzubillah…

  48. Ya Allah Ya Tuhanku lapangkanlah hatinya untuk mendekatiMU , sesungguhnya kiamat kian hampir, bertaubatlah wahai2 insan yang menumpang di bumi yg kian menuju penghujungnya……

  49. dah la dok ngata2 kat org tuuu….yang ngata pon leh dpt dosa gak tau…….bwk2 la bertaubat….

  50. hayooo…ko nie nabila!!!ingat kubur pggl mari….
    kulit 2 bleh jd arang batu…hehehe,bleh panggang ayam…
    hmmmm..lazatnya..

  51. janda x sdar diri..

  52. ini ke anak AMY SEARCH yg oang bangga2kan sangat uhh? WEI! nabila kuda ,bapak kau terkenal kott… lagi laa kau buat hal…… baru bercerai ,prangai daa mcm ni wadduh!!!!!!!!!!!!!

  53. moge die akan berubah one day

  54. pa nk jadi ngan negara Malaysia ni?? hal2 berbikini ni biase2 saja.apa yg salah nyer?? tngok artist hollywood,indonesia..derk jerrr.salhkah dia berbikini? anda x penah berbikini???
    cetek fikiran

  55. Wei korang takde kerja lain ke… Dia punya pasal lah nak pakai apa yang dia nak!! Wa caya lu lah Nabila… enjoy while you can… lepas tu ikut jejak Daddy k…. Khehehehehe But its seem u are your more mature now. I like to see you the way you are… sekarang nie pun tengah tengok your Drama "Janji Shahira" i love your Movie entah apa title "Agak2 Wei" khahahahaha you look bitchy!! I LIKE. Biar apa orang kata!! Janji lu tak kacau laki orang suda. Kalau pakai tertutup sana tertutup sini.. tapi perosak Rumah tangga Orang tu Apa BARANG… You Go Gerlzzzzzzz *wink*

  56. alaa… biarla bukan nabila tu budak keci lagi.. org yang bertudung liput tu lagi banyak yang mengandung sana sini.. siap buang anak merata tempat lagi… takut nak malukan ibubapa dorang lah kononnya, kalau tak pecaya pigi lah mana2 hospital/klinik swasta mana2… setiap hari ada jer kes anak luar nikah segala… dan kebanyakannya orang kite melayu, buat apa ko bertudung tutup sini sana kalau mcm tu.. org mcm nabila tak semestinya jahat.. don't judge the book by it cover… & jangan sangka air yg jernih tu tak ada buaya…

counter statistics