Tuesday , December 6 2016
Home / Gossip Panas / Nabila Huda bahasakan peminat beri kritikan gambar seksi (6 Gambar)

Nabila Huda bahasakan peminat beri kritikan gambar seksi (6 Gambar)

Dunia akhir zaman, apabila gambar seksi yang ditegur kemudian telah disekolahkan semula oleh artis dan kipas susah mati Nabila Huda. Antara yang dibahasakan Nabila ialah

apa masalah kau ni??aku ni tengah shootong based on the true story.kau kalau nk memekak kt ig aki nk membebel tak tentu pasal,buat semak je baik kau unfollow.kalau baik sgt delete instagram kau.stop using any smart phone sbb buat tambah dosa je.nasib kau baik la aku tak block kau lagi sbb kesian org mcm kau ni mmg sejenis yg memerlukan contoh2 kehidupan org lain yg bahagia supaya kau tak la kolot sgt hidup dlm kelompok manusia yg berfikiran negative..hey a life kakak!
pls la jgn memekak kat instagram org.dah la semak,visit my IG tak habis2,ni nak pokpekpokpek ckp psl dosa la itu la ini la.macam bagus je semua bila berckp.dosa n pahala tu antara aku dan tuhan.korang tkde hak nk nilai apa2 or bg nasihat pun.aku share gambar belakang tabir saloma ni and it’s supposed to be P&C,so tolong la hargai.ni baik muda n tua mulut nk pokpek je.kite semua takkan tau dimana kite akn berada bila masa tu datang.so chill la everyone!
i dont need any teguran from anybody.u should appriciate all of my photos.awk ada dgn sy tak bila sy penat berkerja?time korang tgh berehat senang lenang goyang kaki kt rumah,sy pulak tgh bekerja keras buat yg terbaik utk tontonan anda semua.tapi apa yg korang buat,kecikkan hati sy.kejam sungguh manusia ni kan?sorry sy tak penah sentap because i know what im doin.sy sentiasa maafkan semua yg menyakitkan

Tapi betul juga apa yang dikatakan Nabila, kadang-kadang peminat ni terlampau over bila mengkritik gambar artis. Hmm ape pendapat anda? Gambar penuh selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

12 comments

  1. berkata benarlah walaupun ianya pahit…peace y'all!!!

  2. Kebenaran itu mmg pahit

  3. semoga Tuhan bukakan pintu hatinya untuk nur… Ameen…

  4. kita mana bley ubah doniya kita bole ubah diri kita jer.. so pada ostaz ostajah jadian yg solat pong tak cukup pastu sibuk nk tego kutuk org insapla.. unfollow jer la artis2 yg korang ckp tak berpekdah neh.. polow la ustaz kazim ker ustajah masitah ker..

  5. betul pun, kalau tengok kata caci cerca tu macam lah orang mengata tu dah confirm akan ke syurga. Dah namapun anak wayang, tu lah cara hidupnya. dik non lakunannya memang bagus, future primadona nih!.

  6. Oiii bodo..ko ni nabila da same taraf dgn pelacur..tu je layak utk ko ok? Puiii

  7. Lg 1 jwpn bodo artis..aku penat keje utk puaskn ati peminat..hoiii xde sape rs puas or nk hargai ko blakon kalo takat pakai mcm jambam mcmni..bodo punyer jwpn!! Hakktuiiihh

  8. Itulah harga sbg artis… D more u xplore d more u get(coment) bkn x follow je tp x tgk pn crite lakonn dia w'pn jln crite bagus…

  9. artis nie mati hidup ker xde mendenyer…xde nilai di mata masyarakat…takbur sangat nti bila mati rakan2 artis ckp dye nie baik.x perna tgl solat. hormat org tua. betingket2 la akaun dosa tu nti yer…

  10. kita kena dengar teguran org sbb Allah ad tegur dengan wasilah teguran org jgak..jangan pekakkan telinga, jangan tutup hati..silap2 Allah dah x nak tegur kita dan x jaga kita dah atas dunia ni, hinanyalah kita pada masa tu..wallahua'lam..

  11. kemain lagi mulut gampang ni mengata orang! dalam kain ko tu jaga dulu!

  12. hahahha…pahit tp betul…lau rse xnak org nilai khidupan kita..spe suh jd artis toqqq..

counter statistics