Saturday , December 3 2016
Home / Gossip Panas / Nabila Huda di parti Halloween tahun 2012 (5 gambar)

Nabila Huda di parti Halloween tahun 2012 (5 gambar)

Nabila Huda, dengan selamba telah berkongsi gambar di Instagram bagaimana dia beraksi ketika parti Halloween baru-baru ini. Baru-baru ini juga, dia telah mengejutkan dunia hiburan apabila berpakaian seksi pada majlis Anugerah Blokbuster 2011 beberapa minggu lepas. Mungkin menunjukkan tanda protes akan kekecewaan ayahnya, Amy Search terhadapnya dan dia berkelakuan sedemikian? Gambar penuh selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

26 comments

  1. mcm bdoh2 je tgok minah nie………..!!!

  2. astafirullahhallazimmm… sayang.. bakat yang tuhan bagi dah disalah guna dan memang artis ni… rosak!!

  3. ada aku kesah!! kuboq masing2… (nabila betul pon ckp lebih kureng mcm ni juge)

  4. mmg la kubor masing2 tp kalau dah mati..takkan ko bgn gi kubor pastu tanam sendiri…rosak si minah nie

  5. nabila dah sound kat melodi.. sukati ape dia nak wat,, sebab dia dah besar…. ape2 pun orang salahkan papa dia 😛 ermmmmm

  6. amy search, ngko gagal didik anak sendiri… adlin aman ramli, ngko gagal didik isteri sendiri… DUA2 Hancur… langsung takder hormat dgn perlaksanaan haji. Dua2 ekor bakal heret ayah dan suami ke neraka..

  7. HATINYA MEMANG DAH X BOLEH MENERIMA SEGALA TEGURAN DAN PANDANGAN MASYARAKAT…NAK TUNJUK BETAPA HEBATNYA DIA DARIPADA KUASA TUHAN..HITAM SEHITAM HITAMNYA HATI DIA NIKAN..APA2 PUN SEMOGA TUHAN BERIKAN PETUNJUK SETELAH KITA SEBAGAI SAUDARA SEISLAM TIDAK DAPAT MEMBERI TEGURAN KEPADA DIRINYA….

  8. Just wondering, kalau tetiba Malaikat Maut cabut roh diorang dari jasad masa tengok syok berparti tu. Maka bergelimpanganlah semuanya di tempat yang tak semenggah tu.

    Kubur memang masing-masing, tapi semua kubur sebelah kiri kanan depan belakang boleh dengar dan terkena tempias kau kena balun dgn Malaikat Munkar dan Nankir.

    Entah la diorang ni. Semua ada calon-calon suami dan isteri yang TOTALLY REJECTED. Yang mana dah jadi bini dan laki orang tu, moga2 insaflah nanti. Jangan sampai terkenan perangai tu kat anak-anak. Nauzubillah…

  9. bodo..bangang..prangai cm setan! xde maruah..jamban!! hakktuihh!! nabila jamban!!

  10. menilai manusia janganlah dari luar belaka, siapa tahu ada makna tertentu dibalik itu semua….

  11. Janganlah nak salahkan Amy/ Adlin.. Klu mereka masing2 dah memberi teguran tp si anak & isteri tak amik teguran nak wat bagaimana.. walaupun mendidik & nasihat serta sekutu denganya adalah kewajiban sang ayah & suami tp bile tidak di ambil peduli tu pe kes..

    Apa yg boleh dikatakan dalam kes ini masalah sosial berleluasa bukan sahaja dikalangan artis tp juga menular ke anak muda2 zaman melenium ini.. so menjadi tanggungjawab semua pihak untuk bersama2 membenteras masalah sosial ni..

    Sorry to say Malaysia ni rata2nya penduduknya islam tapi life separuh dr penduduk di Malaysia yg beragama islam seperti di barat.. tiada segan silu melakukan sesuatu perkara mendatangkan dosa..

    Dan kita sebagai manusia perlulah kita berdoa supaya pintu ati orang2 begini ni berubah dah kembali pada ajaran islam yg sebenar bukan dengan menghentam mereka kerana kita tak merasai/melalui pengalaman seperti mereka..

    Untuk peringatan jangan kita mengata/mengeji org lain sekitanya perbuatan mrk tu teruk takut nanti terkena pd kita or keturunan kte.. w/pn sebaik2 manusia tp bila melakukan sedikit kesalahan org akn ingat smpai bila2.. Fikir2kan lah..

  12. Dah memang JAHIL budak nie…. X reti parti HALLOWEN tu untuk ORG KAFIR……. HOPE SEMUA PEMINAT PULAUKAN AJER BUDAK NIE……..

  13. Papepun…semua ni just nak bg info yg dunia artis mmg mcm 2. Apa yg didedahkan baru cikit je sbb byk artis lain lebih kurg sama perangai tp 'cover line' baik punye. Ini pun disbbkn kecanggihan dunia IT & Internet, kalau dulu just harapkan suratkhabar metro atau majalah mangga je.

    X payah la nak jd artis, besar dugaannye….jdla org biasa, makan gaji atau kerje repair motor. Dapat gaji halal, leh bagi anak bini makan. Dah nama fitrah manusia, terlampau sayangkan dunia, bila kata akhirat mati kata lambat lagi. Still, Allah SWT Maha Penyayang dan Maha Pengampun. AMIN.

  14. Dek Non! Bravo! di dunia ni lagi kau dah berlatih mekapkan muka ko "di sana" nanti yer. Berdarah, meleleh di mulut. Happening, happening! Esok "di sana" nanti mekap ko lagi happening Dek Non!

  15. masyaallah ….tiada orang kah yang sudi membimbing dia …..tugas kita sesama Islam untuk membawa dia ke jalan yang benar…saya berharap dia diberi hidayah dan bukannya terus hanyut…kepada ayahnya Amy Search diharap jangan berputus asa untuk membawa nabila kejalan yang benar….

  16. kesian amy search coz dpt anak yg mcm ni….berlakon mcm perempuan baik tp perangai terok benor….x takut ke dengan azab Allah,bertaubat la nabila…dah jauh kesesatan dia ni

  17. ingat dulu org dok cerita siapa nk cium anak dia tk pe asal jgn bawa balik umah

  18. Kalau cantik tu takpe la jugak ini kulit hitam legam nak pakai seksi cam sakai je aku tengok

  19. Sian kat nabila,jauh da die trlajak.jauh da Dr pangkal jln.wpun aku xperfect,tp insyaallah aku akn doakn die n umat Islam yg lain kekal beriman Dan bertuhankn Allah swt smpai ajal smpai.sedihla..

  20. sesat ape nye..nie party haloween je laa..tak sesat ke mana punn..korng yg komen tue mgda2..dh join kaki umpat kat sini ingt Allah ngkorg tue tak nmpak ke…nanti skit2 ckp pasal agama.mulut longkang betul..haktuihh!!

  21. sape kite nk hukum org 2 msk neraka or syurga…lebih baek kite doakn hati mereka dilembutkn utk kembali ke jln yg benar…

  22. bodo punye pompwan….perangai da rosak……ntah brape ramai la jantan da try pompwan giler ne……

counter statistics