Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Najwa Latif tidak gentar populariti menurun gara-gara pengurus marah wartawan

Najwa Latif tidak gentar populariti menurun gara-gara pengurus marah wartawan

Well, we found out this news interesting. Najwa Latif, penyanyi lagu “Cinta Muka Buku” hari ini menyatakan bahawa dia tidak rasa masa depannya dalam industri seni ini goyah gara-gara insiden pengurusnya mengamuk apabila ada wartawan yang bertanyakan soalan peribadi terhadapnya.

Gara-gara bertanyakan soalan berkenaan keluarga oleh seorang wartawan, pengurusnya bertindak memarahi wartawan tersebut dan mengugut mahu menyaman wartawan itu. Najwa berharap agar masalah keluarganya tidak diketahui umum bagi menjaga hati adik-beradiknya. Namun begitu, Najwa anggap kontroversi yang wujud ini mematangkannya dan sebagai anak seni dia sedia menerimanya dengan hati terbuka.

You go girl! Itu macamlah, persetankan wartawan yang budget kool tahi ini. Ada wartawan ni kalau nak sentapkan orang memang nombor satu, bile sendiri kena sentap mula la nak burukkan artis tersebut menggunakan pengaruh mereka dengan pelbagai gosip buruk. Tak bleh tahan maaaak!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

28 comments

  1. Tak suka najwa latiff..

  2. Tuhan maha Adil… Nasib baik aku tak jadi artis… kalo jadi artis confirm wartawan2 yg mcm musibat aku pun akan perhambat dgn batang penyapu! 🙁

  3. ngape ngan kluarga dia?

  4. mcm2 la..lagu br satu dh poyo..blajo pn x abeh lg..cehh..xde kamane pn..gatei..hahaha

  5. Muka kuda. Pergi habiskan belaja dulu dik oi. Jangan buat malu orang Batu Pahat.

    • kejam gle dundundundun ni..tp srious aku tgelak2 bc muke kuda tu…tp mmg aku mmg sgt bnci dgr lagu die..klu tdgr kt radio cpt2 tukar..baek aku dgr bdk2 wat video CINTA MUKA BULU..hahah lawak seh. n another thing..pls la…no more singer like yuna…ckuplah yuna sorg je girl wit hijab playing guitar…lagu cinta muka buku kau ni anak beruk pn bole buat..suara hampas!

  6. wartawan hiburan malaysia rasa diri mereka sangat mulia……patutnya jika kena marah sekali-sekala tu terima sebagai sebahagian dari tugas…semua kerja mesti ada kena marah.jadi boss pun , ada masanya kena marah oleh pekerja….

  7. aku nasihatkan ko,berhenti la jadi penyanyi..muka cam ko x laku dik non..laku pon sekejap jek…sian plak aku tgk ko ni!!!belajar smp abis dulu yer…..

  8. kalau dia rasa tanknak cari makan dalm dunia hiburan pon xkesah kan coz dia muda lagi…

  9. tak minat sangat..
    muka dah sejibik macam awie rafael.
    heheh

  10. dah macam awi rafael muka dia haku tengok.

  11. biar la die,korg2 ni sebenarnyer amik berat jugak pasal die kan,sebab tu la korg komen…kire die ni pemes gak,kalau tak..korg tak komen cam ni…:D

  12. Ak lg ske penyanyi perempuan yg muslim pkai tudung bawal.. Semak la imej ala yuna dik oi

  13. die ni xbest pon..nyanyi suara biasa je.. mcm tahap karoke je pn. publisiti je lbihh. lagu budak2 mcm tu la. lalalaa

  14. biar lah dia…asal kan berjaya sudah..tak perlu nak Kutuk org dahulu…tepuk dada tanya pegawai atasan…tgok cermin skit kalo nak kutuk2 nak maki2 org..korang igt nak buat lagu snang? PUIH!!

  15. aku bukan muka kuda

    lagu tak best langsung . minah2 koya je yg layan lagu ko . layan LMFAO la bebbbbbbbb

  16. najwa ni boleh je jadi artis..tp bagi la abis spm dulu..tp cukup2 la artis dr youtube..cukup2 la artis yuna wannabe..cukup2 lah artis main gitar accoustic…org lain semua sekarang ni universal..bukan sekada bermain gitar capuk..sbb da bosan
    p/s
    lagu cinta muka buku ni bukan best pun..lagu budak2 zaman sekarang yang menggatal2 kat facebook je..
    #justsaying

  17. SUMPAH,AKU MELUAT TGK BUDAK BAWAH UMO NI.AKU XTAULA LAGU DIA BEST KAT PART MANA?SUARA MCM BUDAK TADIKA MENYANYI,PASTU DRESS UP NAK TIRU YUNA.MUKA KAU XSESUAI LA PAKAI TUDUNG CAMNI WOI,SERABAI LA AKU TGK.KO NI XCUKUP DUIT KE?SIBUK NAK MENYANYI SGT?MUKA KAU NI LAYAK G MINTA SEDEKAH,XPAYAH NAK NYANYI2 BAGAI.BUAT ORG GELAK JE DGR SUARA KAU YG MCM KATAK PANGGIL RIBUT PETIR KO FAHAM!!

    • suara 2 tuhan yg ciptaa…kalau hg kutuk mknenye hg prsoalkn ciptaan-Nya……semua mnusia nie sme jee….ape hg bg comment cm 2 hg 2 da ckup bgos kee….sekurgnye dye ade gak pncapaian….dy brani gak serlahkn bakat dye…..hg ade????cme brani dalm comment je laa….cehh…(penakot btol)…support laa org sket ……kutuk org lbey…..pndang2 laa drie sndrie 2 x hebat mne…..puuiihhh……

counter statistics