Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Neelofa bergambar bersama Nur Amalina Che Bakri

Neelofa bergambar bersama Nur Amalina Che Bakri

Baru-baru ini, Neelofa telah bergambar dengan pelajar kontroversi, Nur Amalina Che Bakri di University of Edinburgh.

Nur Amalina akan wawancara secara ekslusif di rancangan Nona yang dikendalikan oleh Neelofa untuk episod yang akan datang. Gambar yang diambil ini di muat naik di fanpage rasmi milik Neelofa.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

20 comments

  1. cantik rambut amalina (sambil mata keatas tangan di bahu):p:p

    • dah mcm hantu kak limah. kak limah lg lawa kot…miahahaha

    • huhu
      *cara2 memerli.. terpengaruh cite Oh Yeah! kat astro warna la tuh…

      **kelas jejah (tangan kt bahu, mata pandang kelangit)

  2. Rambut atau bulu beruang tu….

  3. dua dua macam haroom…

  4. rambut colour nie dlm gambar or dlm tv jer nampak cantik tp kalo secara btl2 nampak mcm tak mandi ibarat berkarat…pd mata aku lar…

    • Wanita melayu rambut panjang dan kaler blonde de best!!! Kalau dah de rambut cantik, show it…yg bertudung2 tu, mungkin rupa cantik tapi tak tentu rambutnye awesome. Macam kawan aku ni, kawen bini bertudung, masa 1st nite…terkejut beruk rambut bini pendek je tapi serabai macam puaka..katanye "rambut pontianak pun lebih panjang dan cantik rebonding"…hahaha gile statement ni! Patutlah susah nak tengok tanpa tudung selama ni…

      • hape ke bodo nyer statement ko nih..!! ntah2 kawan ko tu..ex boifren ko kan..? jeles la dgn perempuan bertudung dah nikah boifren ko..?? huhu mengucap la weh…

        • Model Kaler Rambut

          Terasa ke????? HAHAHAHA…Model Pantene, saya sokong statement anda. Ramai kawan2 saya pun, bertudung sebab rambut mereka tak cantik..mereka sendiri yang mengaku! Macam Erra Fazira, dia pakai rambut palsu memanjang sebab rambutnye rosak dan susah nak diuruskan..nak pakai tudung, takut hilang jobs so pakailah rambut palsu. De byk duit boleh lah selalu beli tukar2 style..tak de duit, beli lah tudung je…kalau dah rambut cantik dan panjang, uptodate gitu..show it lah…

      • rambot yg dok tayang2 tu lah dibakar kt nerake..biar rambot cm puake atas dunie..asalkn tak cecah api nerake..ko rase ko islam ikot lah care islam..jgn nk megah sgt barat ko tu…model kt umah rambot mcm cakar ayam jgak..kalu budak2 tadika boleh pkai tudong knpe org tue mcm ko ta leh?? ohh lupe..mak aku ckp..kite idop sekali je ats dunie….pikir lah weyh..rumah kate hush2..kubo kate come2..

      • Wao JAH~~ "hebat sgt statement kao!"
        (mate ke atas, bukak mulot, hidong kembang,tgan didada~)

      • Awak ni tentunya bukan Islam, mempersendakan wanita Islam yang bertudung, yang menjaga agamanya. jika anda Islam, bwak mengucap dua kelaimah shadadah kembali, kembali, kerana anda telah ,menghina isi Al-quran. MOdel Pantene???? yang mana ye???

  5. Neelofa & Amalina

    Bagaikan Bulan & Punggung jauhnya

  6. sebenarnya korang ni jeles kot kt dia..sbb 2 korang sbuka maik kisah sgt..aku rasa klu korang xde rasa jeles ke ape ke msti korang xkisah..xde le komen menggutuk..korang pun 2x 5 kot..kalu korang memang good muslim mst korang xkn hina hmba allah lain..sbb korang pun hmba allah yg lemah dan etc.,,,

  7. kita doakan diorang bertudung nnti, insyallah no hal….

  8. Tak kisahlah kalau Amalina ni nak bertudung ke taknak bertudung ke tapi tolonglah uruskna sikit rambut tu yg serabai sgt mcm budak tak berpendidikan huhuhu nak nak utk photoshoot atau interview dgn neelofa plak tuhhh…belajar tinggi2 pon x dapat beza baik dan buruk…sedih sedih cheetahgirl

  9. HANTU KAK LIMAH

    AMALINA SELEKEH. BOOOOOOOOOOOOOO

  10. bodo giler amalina..
    dulu bukan main pandai lg..
    pakai tudung..
    skrg.. pergh… da pakai tudung.. lpas tu.. rambut dye… >_<
    Amalina skrg da bajet … puih..

  11. lerr bior la dia nk pakai tudun ker kaler rambut ker jeles la korang neh .. yg pentin dia lagi power dari korang yg menganga jd keybod ustaz ustajah…

    ckp kalah ustaz ostajah tp masuk web merapu guna tenet opis makan gaji haram tak sedar plak..

counter statistics